2777
2789
عنوان

خانما که سزارین کردین یه سوال باردارا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 49 پست
شما یکبار زایمان داشتی دفعه اولت نیست حس نمیکنی داری خودتو لوس میکنی 😕

نه برای چی خودشو لوس کنه اولی نمیدونسته قراره چه بلایی سرش بیاد و طبیعی هم بوده

اینبار هم میدونه قراره چی بشه هم قراره یه روش جدید رو تجربه و کشف کنه استرس داره دیگه😐

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
شما یکبار زایمان داشتی دفعه اولت نیست حس نمیکنی داری خودتو لوس میکنی 😕

زایمان اولم طبیعی بود دومی رو میخام سزارین شم

از مردن میترسم وگرنه درد بعد سزارین رو تحمل میکنم

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم فعلا تصورش و فکرش داره جلو جلو نابودم میکنه     ولی مطمنم از پس اینکه بی حس شم هم ...

منم خیلی میترسیدم 

ترس من ب قدری شدیده ک هر وقت ی آمپول ساده میزنم غش میکنم

فک کن در این حد

همه ب مامانم میگفتن این دخترت ی روز بچه بیاره میمیره 

ولی ب دنیا آوردم و نمردم دارم بچمو بزرگ میکنم

ب اینا فکر نکن بسپر ب خدای بالای سرت

2803
نه برای چی خودشو لوس کنه اولی نمیدونسته قراره چه بلایی سرش بیاد و طبیعی هم بوده اینبار هم میدونه قر ...

دقیقا اولی سنم کم بود همه گفتن طبیعی درد نداره دردش در حد پریوده زایمان کنی دردا تموم میشه منم باورم شد رفتم تو اتاق زایمان بدون هیچ تجربه ی ولی هزار درجه با اونی که شنیده بودم فرق داشت ۲۰ سالم بود خیلی اذیت شدم

نترس عزیزم من دوتا بچهام سزارین بودم  ایشالا بسلامتی زایمان میکنی

منم از سزارین نمیترسم از بی حسی که تو اتاق عمل بشم و همه چیز رو ببینم تو اون لحظه از ترس ایست قلبی کنم خیلییی میترسم  

2804
دقیقا اولی سنم کم بود همه گفتن طبیعی درد نداره دردش در حد پریوده زایمان کنی دردا تموم میشه منم باورم ...

من دقیقا شبیه توام عزیزم من ۱۸.۱۹سالم بود منتهی باز میخوام طبیعی باشم ولی بخاطر مشکل کمرم دکترم میگه سز

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
منم خیلی میترسیدم  ترس من ب قدری شدیده ک هر وقت ی آمپول ساده میزنم غش میکنم فک کن در این حد ...

من که هنوز امپول هم نزدم این مدت برا ازمایش هم کلی التماس میکردم ازمایشگاه خصوصی میرفتم که درد نکشم زیاد نمیدونم چرا انقدر ترسو شدم   

اصلا ترس نداره ذهنیتت رو عوض کن اون ماسک و لباس هاشونم فقط برای رعایت بهداشته اصن نترس دوستم من از خ ...

من هنوز هیچوقت اتاق عمل نرفتم تو‌فیلما و گوشی دیدم خیلی میترسم

من دقیقا شبیه توام عزیزم من ۱۸.۱۹سالم بود منتهی باز میخوام طبیعی باشم ولی بخاطر مشکل کمرم دکترم میگه ...

منم کمر درد شدیددددد گرفتم با همروئید  

2805
من که هنوز امپول هم نزدم این مدت برا ازمایش هم کلی التماس میکردم ازمایشگاه خصوصی میرفتم که درد نکشم ...

من دیابت بارداری گرفتم متاسفانه و مجبور بودم هر دو هفته برم آزمایش بدم و هر دفعه سه نوبت خون میگرفتن و من هر دفعه مثل جنازه میشدم

منم بیمارستان خصوصی میرفتم دیگه پرستارا شناخته بودن منو تا از در میرفتم تو سریع میبردنم تو اتاق نمونه گیری درو میبستن دکتر میومد بالاسرم و با ی مکافاتی از من خون میگرفتن و پروسه بهوش اوردن بعدش و...

هی چ روزایی بود ولی گذشت و هنوز زنده ام

نترس الان بترسی چیزی عوض میشه مگه؟ باید بپذیریش و باهاش جلو بری استرس برات خوب نیست

منم کمر درد شدیددددد گرفتم با همروئید    

من که دنبالچم شکست🥲باز کمردرد خوبه هموروئیدم رو شاخم بود

نترس وقتی بیحس میشی هیچ دردی نمیفهمی فقط فشار را احساس میکنی ولی درد نه، ولی فکر نکنید سزارین هم راحته، بعد که ازبی حسی درمیای خیلی درد داری واذیت میشی،تازه با اون اوضاع باید پاشی به بچت هم برسی، من خودم سزارین شدم ولی پشیمونم، الان بعد از دوسال همچنان بخیه هام درد میکنه و بعضی شبا ازسوزشش خوابم نمیبره، ولی درمورد درد موقع سزارین بهت قول میدم که دردی نمیفهمی چشمات و ببند و دعا بخون ،خیلی طول نمیکشه، 

2801