2777
2789

بچه ها دوست شوهرم زنگ زدن یجورایی مجبور شدیم قبول کنیم ینی با این حرفا ک خانمت نمیزاره و فلان گفتیم که باشه قرار شد بریم خونه یه نفرشون عید دیدنی ن تا بحال دیدمشون ن میدونم چجورادمایی هستن ولی یکشون بشدت خودش و همسرش اهل پز دادن کلاس گزاشتنن حقوقاشون هم بالاس من و شوهرم حقوقمون کارگری هست تا شد مقاومت کردیم که نریم ولی خوب مجبور شدیم منم امسال یه مانتو شیک خریدم ولی مو رنگ نکردم چون بودجه نرسید وضع مالیشونم بما نمیخوره ینی فقط یه تخت خاب خریدن اندازه کل زندگی من از استرس میخوام سکته کنم فقط دعا میکنم ک نتونن برن راستی برای اولین بار بنظرتون دست خالی باید بریم یا یه جیزی ببرم یه مشکل دیگه ک هست من اصلا اجتماعی نیستم درون گرا و عشق تنهایی بشدت استرس گرفتم مدادم توی دسشویی هستم 

خدایا شکرت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول یه شربت گلاب وعسل بخور استرست کم شه بعدم مهم نیست مو رنگ نکردی یه ارایش کم بکن و یه جعبه شیرینی هم بگیرید وتمام قرار نیست شما خودت رو با اونا مقایسه کنید میزبان می‌دونه وتوقع بیشتر رو نداره

2803

بابا بیخیال وا بده. منم شاغلم وضعمم خوبه ولی موهامو رنگ نمیکنم. حتی مانتو هم نخریدم امسال هرجا دعوتم کنن میرم با کمال میل . یه جعبه شیرینی بخر مانتو خوشگله تو بپوش خیلی باوقار برو. قرار نیس جلسه اول خیلی باهم صمیمی بشید . فقط خجالتی نباش ک اصلا قشنگ نیس. اگه مشکل قلبی نداری یه کلرودیازپوکساید ۵ یه پروپرانولول ۱۰ نیم ساعت قبل رفتن بخور

سخت نگیر شاید اصلا اونجوری نباشن که فکر میکنی. من اینقدر پولدار دیدم که به شدت خاکی هستن. خودت مهمی عزیزم هر جور دوست داری باش اگه سعی کنی خودت نباشی زننده است

یه دختر دارم تا نداره

یک رفتارت گرم و خوب باشه وضع مالی مهم نیست . 

دو واقعا غصه رنگ مورو میخوری؟

سه دست خالی نرو یه گلدون گل طبیعی بگیر هن خوب و قشنگه هم گرون نیست

ماهم با آدمای خیلی پایین تر از خودمون و هم خیلی بالا تر از خودمون رفت و آمد داریم...چند تا دوستیم...اما همه یکدل و مهربون.... اگر اون آدم اهل قیافه گرفتن نباشه و شما هم خونگرم تر باشی اوکیه

معمولا پروپرانول میخورن برای اضطراب های کوتاه مدت اینطوری 

اما با یه کادر درمان مشورت کن

2804