2410
2553

1 لیوان ونصفه خوبه لپه من تفت اصلا نمیدم رب خوشم نمیاد.

گوشت هم دیگه خودت تشخیص میدی چقدر کافیه اول لپش رو از شب قبل خیس کن بعد بذار با آب تصفیه شده جدا بپزه بعد گوشتت هم بپز بعد که خوب گوشتت پخت آخر سر لپه اضاف کن 10 دقیقه آخر لپه رو بریز داخلش من همیشه اینطور میپزم خوب هم میشه 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2456

من اول لپه رو خیس میکنم بعد با آب تنها لپه رو میپزم گوشتتم با پیاز تفت میدم همه چی بهش میزنم فقط نمکش نمیزنم چون نمک باعث سفت شدن گوشت میشه رب هم میتونی آخر کار کنی بعد دلت خواست سیب زمینی رو سرخ کن دلت نخواست بریز داخلش که بپزه بعد آخر کار که گوشتت هم پخت لپه رو اضاف کن نمکش کن یه کم لیمو هم بهش بزن اگر هم حوصلت نمیشه داخل زودپز بپز فقط لپه 10 دقیقه  کافیشه داخل زودپز بیشتر نذار که له میشه 10 دقیقه خوبه.

پیازو سرخ کن بعد گوشت رو توش تفت بده تا رنگش تغییر کنه بعد یکم ربو سرخ کن توش تا رنگش باز بشه من تو این زمان لپه رو یه تفت چند ثانیه ای میدم که تو حین پخت له نشه, آخرشم آب اضافه میکنم تا بپزه و جا بیفته

آخرشم یه لیمو عمانی و یه چوب دارچین میندازم و نمکشم آخر اضافه میکنم

دارم زیر گازو خاموش میکنم خییییلی خیلی کم در حد چند قطره گلاب میریزم

سیب زمینی هم خلالی ریز سرخ میکنم و بعد سرو رو خورشت میریزم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز