2777
2789

لایکم کنین بخونم 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بهترین رو نمیدونم ولی تاثیرمکمل زینک زیاده

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
2804
مرسی بعد اینکه برم داروخونه بگم قرص زینک میخام ؟خالی زینک؟

بله زینک همون روی هست همزمان برای پوست و مو و ناخن هم خوب هست

بگید زینک میخوام یا بگید زینک پلاس حالا بسته به مدل ایرانی یا خارجی راهنماییتون میکنن جفتشم خوبه 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
پلاس بهتره یا نه زینک معمولی؟!

زینک معمولی فقط خود زینک به تنهایی هست 

زینک پلاس ویتامین ها ‌دیگه مثل b یا cرو هم شامل میشه 

جفتشم برای قد خوبه بسته به قیمت و اینا خودتون بسنجید عزیزم

اگر تو سن رشد هستید ورزش های کششی و مصرف روزانه شیر خالی هم خیلی کمک میکنه

2805
آها خیلی ممنون که کمک کردی ❤️

قربانت