2777
2789
عنوان

بانک عشق 😂😂

378 بازدید | 23 پست

اگر شما هی به طرف مقابل محبت کنید و احترام بگذارید ولی اون اینکارو نکنه بعدمدتی شمادیگه نمیتونید بهش محبت کنید چون همه عشق و محبتتونو خرج کردین بدون اینکه جایگزین شده باشه....اینو تاچه حد قبول دارین؟

من حس میکنم به همچین مرحله ای رسیدم تو زندگیم... قبلنا اگر یه روز از شوهرم دوربودم اونروز اصلا بهم خوش نمیگذشت‌... ولی یه مدت قراره پیشم نباشه دیروز که روز اولش بود شد یه روز خوب و عالی رفتم گردش ... خیلی بهم خوش گذشت...

درزندگی منتظر معجزه نباش...خودت معجزه ی زندگیت باش

من خیلی هواشو داشتم پیش هردو خانواده ولی اون نه زیاد...البته خانواده خودم هم مقصرنا...ولی خب دیگه بود و نبودش برام فرقی نداره😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دردانه خیلی حس بدیه

مخصوصا که خانوادش یه اخلاقی دارن خیلی ازش تعریف میکنن جلومن

ولی خانواده من ازبیشتر رفتار و کارمن اونم جلو شوهرم انتقاد میکنن😢

2803

تا وقتی درسته که منتظر نشسته باشی افرادی که بهشون عشق دادی بهت چیزی پس بدن

وقتی خودت به خودت عشق بدی و چشم انتظار توجه دیگران نباشی بانک عشقت همیشه ور میمونه

همین روزی که به خودت توجه کردی پارک رفتی و آرامش گرفتی حتما باعث میشه با شوهرتم با ملایمت برخورد کنی ...شوهر که هیچ وقتی درونت آروم باشه با مردم کوچه خیابون هم با لبخند برخورد میکنی بدون اینکه ازشون انتظار بازگشت عشق داشته باشی...

وقتی مدام انتظار داری اطرافیان عشقتو جواب بدن ناخودآگاه یه سایه ای تو رفتارت میندازه که طرف مقابل رو دور میکنه...هر وقت خودت دوست داشتی به دیگران عشق بده هر وقت نداشتی نده...اما به خودت همیشه عشق بده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
2804

قبول دارم مسی 

من اصطلاح پیچ تنظیم و به کار میبرم 

ولی عشق ورزیدن یک طرفه به همسر  با محبت کردن و مهربون بودن با ادمهای دور و بر که نمیشناسیم فرق داره 

بحث این نیست که واقعا ذخیره عشق ما تموم میشه بلکه انگیزه اش از بین میره 

به ادم بی محبت ، سرد ، قدر نشناس میشه عشق ورزید؟ حیف عشق و علاقه ای که برای این ادم صرف بشه نیست؟ 

البته من منظورم این نیست که خدای نکرده همسر اسمون همچین ادمیه 

2805

مخالفم

چون کاملا برعکس معتقدم مردا مثل جام هستن. باید از محبت لبریز بشن تا بتونن محبتی نشون بدن و محبتی ازشون سرریز بشه وقتی بدون چشم داشت بهشون محبت میکنی مدتها بعد جوری بهت پسش میدن که بااااااور نمیکنی

خودم تجربه شو دارم زندگی سردی داشتم شروع کردم به محبت بدون چشمداشت به مدت دو سه ماه، الآن سه ساله منو تو عشق و محبت و احترام غوطه ور کرده

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

اره منم دقیقا همین حس دارم....من شوهرم اوایل خیلی خشک بود من عشقم ریختم ب پاش ولی اون الان خوب شده ولی من بیخیالم دوسش دارم ولی دیگه ب بود ونبودش وابسته نیستم....الانم ک دعوا کردیم دیگه هیچ  نیم ساعت پیشم بچه ها ی تاپیک زده بودن منم خیلی تمیز از خجالت شوهرم در اومدم اصلا اروم شدم....خخخخ....خودم هی نیرم میخونم خندم میگیره از حرفام شمام برین بخونید  

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
2801