2777
2789
عنوان

سر مادرم داد زدم دعواش کردم

643 بازدید | 48 پست

دو سال پیش مرکز خرید بودیم

بعد بهم گفت فلان چیز برندار به قیمتش نمی ارزه

منم نمیدونم چی شد حس جنون بهم دست داد عصبی شدم گفتم اصلا هیچی برنمیذارم

بعدم با عصبانیت رفتم بیرون از مغازه ولش کردم خودش بره خرید 

رفت هایپر مارکتش خرید کرد برا منم اب هویج خریده بود

شبش مهمونی دعوت بودیم من قهر کردم نرفتم

کلی سرش داد و بیداد کردم 

در اتاقم قفل کردم کلی التماسم کرد درو باز کنم اب هویج بخورم

الان یادش میوفتم از خودم خجالت میکشم چرا یهو روانی شدم😐

من یه مدت خیلی عصبی بودم افسردگی شدید داشتم

ولی مامانم خیلی گناه داشت انقدر با پرخاشگری های من کوتاه اومد

به نظرتون خدا میبخشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

برو ازش عذر خواهی کن و بوسش کن و از دلش در بیار

مادر من یکم صدام به شوخی حتی بره بالا نصفم میکنه 

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

ازت بعید بود تو فقط سر ماشاالله و نرکس داد بزن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2805

الانم دیر نشده به جای خدا برو از دل بندش دربیار اینقدر خوشحال میشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
2801