2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین پیرمرده ب دخترم میگفت

2772 بازدید | 90 پست

دخترم سه سالشه توبغلم بود جایی برا نوبت ایستاده بودیم 

ی پیرمرده ۸۰،۷۵سالی سن داشت اومد کنارم ی کم با دخترم بازی کرد بعد بهش گفت چقد سک سی هستی هی مدام میگفت خیلی سک سی هستی گفتم معلوم هست چ غلطی میکنی گفت چرا عصبانی میشی با بچه شوخی میکردم بعدش

چقد آشغال بوده اون پیرخرفت

اعصابم خورد شد

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

😐خاک تو سرش یا معنی این کلمه رو نمیفهمیده یا هرزه بوده میزدی تو دهنش 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
2804
بعدش رفتم ب شوهرم گفتم اومد کلی بهش حرف زد بعدشم با یه چیزی دستش بود زد توسرش  بقیه طرفش ومیگر ...

کار خوبی کردی بقیه فقط قضاوت بلدن خودشون بودن طرفو پاره میکردن 

اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...
بعدش رفتم ب شوهرم گفتم اومد کلی بهش حرف زد بعدشم با یه چیزی دستش بود زد توسرش  بقیه طرفش ومیگر ...

کار بدی کردید؟ 😑😑😑😑😑😑😑😑😑

There’s a fire starting in my heart. Reaching a fever pitch and it’s bringing me out the dark.Finally , i can see you crystal clear
چقد آشغال بوده اون پیرخرفت اعصابم خورد شد

خودم هنوزم یادم میاد اعصابم خورد میشه چرا نزدم توگوشش آخه شکه شده بودم میگفتم مگه میشه ب یه بچه سه ساله اینجوری بگه

خاک تو سرش کنن نمی‌دونم چرا هرچی مزاحمت تیکه جنسی و فلانه از طرف پیرمرداس. اصلا ندیدم این مشکل با پسرای جوون پیش بیاد 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
2805

خوب کاری کردید

چقدر بیشعور بوده مریض پست

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
2801