2777
2789
عنوان

چقدر پسرها پررو شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 44 پست
دو روزه اشنا شدن بهش میگه عزیزم؟ نمیدونم چرا حس میکنم حق با پسرس ... اگه میبینه جواب نمیده و برتش اهمیتی نداره کلا بذارش کنار .... خودشو با کجا بودی و این حرفا کوچیک نکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نه بابا گفته من اصلا حوصله دوستی ندارم قصدش ازدواج هست و با اطلاع خانواده ها با هم هستن گفتن دو سه ماه برن بیان اگر با هم اکی بودن اون وقت خواستگاری رسمی و...
مانی،بردیا،داوین»»»»»همه ی زندگیم 😍
2804
تقصیر این خانمه که اهمیت میده به بود و نبود اون پسره.چهار روز که بی تفاوت رفتار کنه، اونم میفهمه همچین خبری هم نیست

دخترم، تو بهترین هدیه خدایی. تو شوق زندگی بهم دادی. تو روزایی که منتظر معجزه بودم، خدا تو رو تو دامنم گذاشت تا با هم شکرش کنیم. دخترم، من و بابایی برای اومدنت ، نگاهات، حرف زدنت، پا گرفتنت، فارغ التحصیل شدنت، و حتی عروس و مامان شدنت لحظه شماری میکنیم.

پسرا بعد.سه چهار سال باز مرددن که با اونی که هستن ازدواج کنن یا نه این اقا یه ماهه بدون هیچ شناختی چه طور گفته قصدش ازدواجه ؟؟
دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
ببخشید با احترام به خانمهای دانشجوی پزشکی ولی دوستم پزشکی میخوند میگفت خیلی از دانسجوهای پزشکی مشکل اخلاقی دارن از اعتیاد تا روابط نامشروع ومتاسفانه اعتماد بنفس کاذبی که جامعه ما بهشون میده.بهش بگو دقت کنه این آقا جزو اون دسته ای که گفتم نباشه
2805
منم به دخترداییم میگم ولش کن میگه نمی تونم آخه مهرش به دلم نشسته ! حالا من عکسش دیدم همچین آش دهن سوزی هم نیست این دهه هفتادیا از بس حولن برای ازدواج که چی بگمم
مانی،بردیا،داوین»»»»»همه ی زندگیم 😍
2801