مثلا باید چیکار میکردن ک درست باشه.کاش نمیرفتم اونجا ک قول محصولای آشغالونمورم😭
من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همهی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بیاحترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
موهای من معمولیه .برا موخورش شامپوزیتونو دادن . مثلا باید چیکار میکردن ک درست باشه.کاش نمیرفتم اون ...
وقتی می گم مشاوره اشتباه دادن یعنی همین دیگه... شامپو سر روغن زیتون برای موهای خشکه شما برای موخوره باید سرم مو یا ماسک مو یا...مناسب نوع ساقه موهاتون تهیه می کردید و اینکه حتماً برید موخوره گیری کنید.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
موهای من معمولیه .برا موخورش شامپوزیتونو دادن . مثلا باید چیکار میکردن ک درست باشه.کاش نمیرفتم اون ...
منم شویندشو گرفتم پوستمو خراب کرد سد دفاعی پوستم از بین رفته🤦🏻♀️
گفتن اون مناسب پوستت نبوده یکی دیگه گرفتم با اونم جوش زدم الان پوستم از یه پوست عالی به یه پوست فوق العاده حساس که هرچی میزنم میسوزه و پر جوش تبدیل شده🤦🏻♀️