2777
2789
چه ربطی داره آخه.‌مگه قدکوتاها آدم نیستن؟ مهم اخلاق و منش هست. بقیه مسائل کم کم عادی میشه. بخصوص قد ...

لعنتی برا من چرا عادی نشد. خسته شدم از خودم بعد اینهمه سال هنوز بهش میگم صاف وایستا قوز نکن کنار من بکش خودتو صاف باشی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
لعنتی برا من چرا عادی نشد. خسته شدم از خودم بعد اینهمه سال هنوز بهش میگم صاف وایستا قوز نکن کنار من ...

روی خوبی هاش تمرکز کن. مثلا مهربونه دست و دلبازه خوش سلیقس خوش‌صحبته.... تمرکزتو از قدش بردار. درست میشه.

روی خوبی هاش تمرکز کن. مثلا مهربونه دست و دلبازه خوش سلیقس خوش‌صحبته.... تمرکزتو از قدش بردار. درست ...

ببین هر وقت ک کنارم باشه حس کنم ی کوچولو ازم بلندتره. اگ بد هم باشه ب چشمم نمیاد. برعکس هر چی خوبه ب چشمم نمیاد 

روی خوبی هاش تمرکز کن. مثلا مهربونه دست و دلبازه خوش سلیقس خوش‌صحبته.... تمرکزتو از قدش بردار. درست ...

تمرکز رو نمیتونم بردارم از دور میبینمش چقد کوچولو و کوتاس غم عالم میاد تو دلم. 

2804
۱۶۹  ۱۷۰  خودم یکی دو سانت انگار بلندترم

خب مشخصه مشکلات دیگه ندارین  برا همین ظاهرش خیلی اذیتتون میکنه 

منم شوهرم قدش کوتاهه کلا ۶ سانت ازم بلندتره    کلا قیافش و  قدشو دوست ندارم  اخلاقشم  خانوادشم  شغلشم هیجیشو دوست ندارم منم بجه بودم   زنش شدم  با اینکه ۲۲ سالم بود ولی واقعا بچه بودم انگار ۰😒

تعریفی نداشتم تو ذهنم از خواستهام 

ولی  بیخیال  خواهر   شوهرت بنده خدا  بدی دیگه نداره 

شوهرای قد بلند عزیزم   اعتماد بنفس زیادی دارن و رو مخ هستن  

دیگه داره ۴۰ سالتون میشه بی خیال ۰۰۰۰  نوید محمد زاده از فرشته حسینی کوتاهترم هس  و خیلی افراد معروف و خشکل ک از شوهراشون بلندترن خیلیا  ۰۰ دیدتو عوض کن     

منم انیمیشن مورد علاقم بابا لنگ دراز بود ۰۰۰😐😅😂✋🏻

2805
خب مشخصه مشکلات دیگه ندارین  برا همین ظاهرش خیلی اذیتتون میکنه  منم شوهرم قدش کوتاهه کلا ...

اره خب ولی. ی وقتایی میگم اگ بلند و هیکلی  ‌درشت بود زندگی بیشتر حال میداد خیلی چیزا متوجهی که. بیشتر حال میداد 

2801