2777
2789
عنوان

واااای بیاین حرکت نامزدمو ببینیننننن عکس جرررررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 60 پست

تشکر از زحمات شما😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا به خواهرش میگی آخه پسفردا دیدی همه چی درست شد خواهرش هی میاد نظر دادن چون تو قبلا بهش رو دادی

به خودشم انقد واضح نمیگفتی قهوه ای شدی بهتر بود😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
دارم میمیرم از حرص

خواهر شوهر درد و دل کردن داره آخه بین خودتون حلش کنید

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

خیلی خودت و کوچیک کرذی 

هم با حرف زدن با خواهر شوهرت

هم با کلمه ی (رید بهم )

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️
2804
2805
😂یاد بگیر فقط با شوهرت بحث کن و ایرادش بگو من و نامزدم هم چند بار بحث مون بشه 1 بارش میزارم مامانم ...

اولین بااااارمه 

هیچکس نمیدونه بحث داشتیم

ولی ایبنبار از اول تا اخر گفتم همه رو

2801