2777
2789

توروخدا میشه کمکم کنید من بواسیر دارم موقع مدفوع خیلی درد میکشم😭😭😭😭😭😭😭میشه کسی که تجربه داره بگه چیکاااار کنمممممم😭😭😭😭😭

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭

کپسول امگا۳ بدون جیوه بخر بخور روان میشی روزی یدونه.

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

عزیزم یک قاشق زردچوبه بردار یکم روغن زیتون بهش اضافه کن، بعد هم یک کوچولو عسل، تا به شکل خمیری در بیاد، (اگر عسل هم نزاشتی اشکال نداره) بعد بزار روی محل مورد نظر روش هم یک دستمال بزار، شاید باورت نشه شما 3 الی 4 شب امتحان کنی، واقعا معجزه میکنه، شب تا صبح روی محل باشه، اگر نتیجه گرفتی برام دعا کن، مشکل بیماری من هم برطرف بشه، 

عزیزم من ۳،۴ سال درگیر بودم گرید ۳ شده بود حتی شقاق هم شد ولی درمان کردم، باید همت کنی و اینکارارو بکن خوب میشی

اول اینکه حتما فرنگی استفاده کن

الکی دسشویی نشین زور بزنی هروقت دیگه فوری بود برو ، اگرم نشستی پاهاتو اروم تکون بده یا بدنتو تکون بده اونجوری دفعت راحت میشه، ینی کلا زور نزنی

حتما اب زیاد بخور که کلا یبوست نشی، من روزانه گل محمدی دم میکنم میخورم بهم کمک میکنه

فیبر مصرف میکنی حتما همراهش اب بخور وگرنه باعث یبوست میشه

شیاف انتی هموروئید کاسپین بگیر ، مارک دیگه برا من جواب نداد این خیلی خوب بود، دوهفته پشت سر هم استفاده کن، هرشب رو حتما باید بزاری، در طول روز اگه دفع داشتی هم اخر کار بزار،، کاغذشم حتما بخون

بعد دفع حتما با شامپو بچه که ملایمه خودتو بشور که چیزی نمونه و باعث عفونت یا خارش اینا بشه، شیافم استفاده میکنی اونم چرب میکنه با شامپو بشور راحت باشی

دیگه زیاد نشین، هروقت میشینی زیرت یه بالشت نرم بزار، جوری نشین که به مقعدت فشار بیاد و وزن روش باشه

یه مدت فلفل و ادویه سعی کن نخوری اونم تاثیر داره

عذرمیخوام رابطه از پشت هم ممنوعه

ببخشید صربح گفتم برا درمانه دیگه

امیدوارم رعایت کنی و زودتر خوب بشی🌹🌹

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

باید بری دکتر

هموروئیده؟ یا آخر روده بزرگت در میاد یکمی بیرون؟

هموروئید مثل یه زایده لبه مقعده ، هموروئیدو میتونی از داروخونه پماد آنتی هموروئید بخری بزنی اصلنم نباید با آب سرد خودتو بشوری

ولی اگه ادامه روده بزرگت بعد از اتمام مدفوع یکمی بیرون می مونه ، اون فرق داره

تو تشت آب گرم بشین  آنتی هموروئید بزن چرا نمیری دکتر

دکتر رفتم شیاف داد و فایده نداشت اصلا بیرون زدگی ندارم ولی موقع مدفوع میمیرم از درد😭😭😭😭😭😭

۱۴۰۳/۷/۱۱روز چهارشنبه ساعت ۶ نیم عصر با حرفات شکستم مردم ویران شدم...برام دعا کنین توروخدا😭
2804
کپسول امگا۳ بدون جیوه بخر بخور روان میشی روزی یدونه.

بم شربت داد اصلا مدفوع سفت نیس 😭😭

الهی بگردم 😪 مسهل بخور فک کنم دمنوش کلپوره آرومت کنه

قربونت😭😭😭😭

عزیزم یک قاشق زردچوبه بردار یکم روغن زیتون بهش اضافه کن، بعد هم یک کوچولو عسل، تا به شکل خمیری در بی ...

وای ممنونم ازت ایشالا به حق فاطمه زهرا هم حال من خوب بشه هم تو😭

عزیزم اگر داخلی است هم میتونی یکم زردچوبه با عسل مخلوط کنی با سرنگ به مقعدت بزنی، اندازه ی ورودی سرنگ به مقعدت کم باشه، که آسیب نبینه، آب هم زیاد بخور، حتما تره را هنگام غذا خوردن زیاد استفاده کن، 

2805
عزیزم من ۳،۴ سال درگیر بودم گرید ۳ شده بود حتی شقاق هم شد ولی درمان کردم، باید همت کنی و اینکارارو ب ...

ممنونم ازت خدا اجرت بده😭

باید بری دکتر هموروئیده؟ یا آخر روده بزرگت در میاد یکمی بیرون؟ هموروئید مثل یه زایده لبه مقعده ، ه ...

اصلا بیرون زدگی ندارم نمی دونم چه کوفتیهههه😭😭دکترم رفتم انگار ازتو زخمم 😭

عزیزم اگر داخلی است هم میتونی یکم زردچوبه با عسل مخلوط کنی با سرنگ به مقعدت بزنی، اندازه ی ورودی سرن ...

ممنونم ازت فقط تا چند روز این کارو انجام بدم😭

2801