2410
2553
عنوان

کاچی برای زائو

67796 بازدید | 11 پست
سلام دوستان
ممکنه طرز تهیه کاچی برای زائو رو بگین
البته در نت زیاد سرچ کردم دستورای زیادی هم بود اما اگه کسی دستوری داره که از نسل قبل! یاد گرفته ممنون میشم برام بنویسه
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2720
نه عزیزم ایرادی نداره
من ایران نیستم و اینجا وقت خوابه میخوام فردا برای دوستم درست کنم. شما بنویسی بعد میام میخونم :)

در مورد وبلاگ هم لطف داری
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
سلام
به اندازه 4 قاشق غذاخوری آرد گندم و کمی زردچوبه(نصف قاشق چایخوری) را در مقداری روغن(اگه روغن حیوانی باشه واسه زائو خیلی خوبه) که به صورت خمیر شکل دربیاد تفت بدید مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شود بعد مقداری آب در آن بریزید(حدودا 3یا 4 لیوان بستگی داره بخواین چقدر رقیق یا سفت باشه) تا مثل فرنی شود و تند تند بهم بزنید تا گلوله نشود کمی نمک خیلییییی کم اندازه نوک قاشق چایخوری و کمی دارچین و زنجبیل و گلاب و هل ساییده بهش اضافه کنین بعد بهم بزنید تا10 دقیقه با شعله کم بجوشه ودر آخر اگه مایل بودین ا قاشق غذاخوری چهارمغز کوبیده(گردو.فندق.پسته و بادام ) و کمی نبات یا شکر هرکدوم که خواستین بهش اضافه کنین.......
نوش جووووووون چقدر دلم خواست بگم مامانم واسه افطار یه کم بپزه برام
2714
مواد لازم
2 لیوان آرد
2 لیوان نبات کوبیده شده
250 تا 300 گرم روغن زرد
نصف فنجان گلاب
یک قاشق چایخوری زعفران سائیده
50 گرم خلال بادام
کمی پودر پسته و دارچین
طرز تهیه:
نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد مینامیم) را در یک قابلمه ریخته، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. خلال بادام را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد . در صورتی که کاچی کمی سفت شد، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. معمولاً این نوع کاچی را برای خانم های تازه زایمان کرده، می پزند. از آنجایی که این غذا دارای خواص غذایی سرشاری است, خوردن آن را به دخترانی که به دوران بلوغ میرسند توصیه می کنیم.




عزیزم من دیدم که تو فامیلمون پودر رازیانه هم میزنن و میگن اصل کار به همینه چون هورمون های زنانه رو زیاد میکنه و شیر رو خوش بو میکنه و خیلی خوبه. اینم بهش اضافه کن

چهار تخم یعنی رازیانه زیره سیاه تخم شوید و سیاه دونه رو اسیاب میکنی البته سیاهدونه اسیاب نشه بهتره ولی بقیه اسیاب بشن،اردو با روغن گوسفندی تفت میدی تا قهوه‌ای رنگ بشه بعد نباتو میریزی توش یه تفت میدی بعدشم اون مواد اسیاب شده رو میریزی و فورا اب میریزی روش و تند تند هم میزنی که گوله نشه اردش،حواستون باشه که اون چهار تخما رو نباید خیلی تفت بدین چون میسوزه،حالا بعضیا گلاب و زعفرون و چهار مغزم میریزن توش بعضیا هم نمیریزن

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

حس ششمی💜👋

1370elaheart | 14 ثانیه پیش

شیو با کرم

ladynooshin | 1 دقیقه پیش
2687