موضوع بحث

کاچی برای زائو

1391/05/30 16:16 10
موضوع بحث: کاچی برای زائو
سلام دوستان
ممکنه طرز تهیه کاچی برای زائو رو بگین
البته در نت زیاد سرچ کردم دستورای زیادی هم بود اما اگه کسی دستوری داره که از نسل قبل! یاد گرفته ممنون میشم برام بنویسه
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
حیف که مامانم خوابه وگرنه کاچیهاش محشرههههههههههه
بهاری جون ممنون میشم ازت هروقت بیدار شدن ازشون سوال کنی و برام بنویسی
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
باشه چشم عزیزم ولی شاید دورو بر ساعت 12 بشه ایرادی نداره؟
آخه خودم خوابم
نه عزیزم ایرادی نداره
من ایران نیستم و اینجا وقت خوابه میخوام فردا برای دوستم درست کنم. شما بنویسی بعد میام میخونم :)

در مورد وبلاگ هم لطف داری
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
سلام
به اندازه 4 قاشق غذاخوری آرد گندم و کمی زردچوبه(نصف قاشق چایخوری) را در مقداری روغن(اگه روغن حیوانی باشه واسه زائو خیلی خوبه) که به صورت خمیر شکل دربیاد تفت بدید مرتب هم بزنید تا طلایی رنگ شود بعد مقداری آب در آن بریزید(حدودا 3یا 4 لیوان بستگی داره بخواین چقدر رقیق یا سفت باشه) تا مثل فرنی شود و تند تند بهم بزنید تا گلوله نشود کمی نمک خیلییییی کم اندازه نوک قاشق چایخوری و کمی دارچین و زنجبیل و گلاب و هل ساییده بهش اضافه کنین بعد بهم بزنید تا10 دقیقه با شعله کم بجوشه ودر آخر اگه مایل بودین ا قاشق غذاخوری چهارمغز کوبیده(گردو.فندق.پسته و بادام ) و کمی نبات یا شکر هرکدوم که خواستین بهش اضافه کنین.......
نوش جووووووون چقدر دلم خواست بگم مامانم واسه افطار یه کم بپزه برام
بهاری جون از تو و مامانت ممنونم

فقط نبات یا شکر رو اخر سر بریزم در مخلوط حل میشه؟
یادت باشد، هوایم را بی اجازه داشته باشی!
مواد لازم
2 لیوان آرد
2 لیوان نبات کوبیده شده
250 تا 300 گرم روغن زرد
نصف فنجان گلاب
یک قاشق چایخوری زعفران سائیده
50 گرم خلال بادام
کمی پودر پسته و دارچین
طرز تهیه:
نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد مینامیم) را در یک قابلمه ریخته، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. خلال بادام را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد . در صورتی که کاچی کمی سفت شد، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. معمولاً این نوع کاچی را برای خانم های تازه زایمان کرده، می پزند. از آنجایی که این غذا دارای خواص غذایی سرشاری است, خوردن آن را به دخترانی که به دوران بلوغ میرسند توصیه می کنیم.




عزیزم من دیدم که تو فامیلمون پودر رازیانه هم میزنن و میگن اصل کار به همینه چون هورمون های زنانه رو زیاد میکنه و شیر رو خوش بو میکنه و خیلی خوبه. اینم بهش اضافه کن
Lilypie Second Birthday tickers
ارسال پاسخ و نظر شما