2777
2789

بچها من یه زمانی خیلیییییییی ضایع بازی داشتم تقریبا تا همین دو ماه پیش😐

خیلی ضایع بودم وحشتنااااااک

الان یهو یاده کارای گذشتم افتادم دوست دارم گریه کنم 

دوست دارم جیغ بزنم 

شما چیکار میکنید این جور مواقع؟

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
حس بدیه چتای گذشته رو میخونم به خودم میگم میگم اه خاک بر سرت چقدر رو مخ بودی

رو مخ ضایع چیپ عقب افتاده 

همه این ویژگی هارو باهم داشتم

هنوزم دارم البته😂

یه مرضی تو وجودم میگه سری زوووود خودت ضایع کن

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

من همیشه ب خودم میگم تو اگه‌اون ضایه بازی ها رو نداشتی، الان ب این پختگی نمیرسیدی :/

و اینگونه خود را گول زده و ب آرامش میرسم

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
2804
مثال بزن

با یه پسری دعوا کردم 

مث احمقا داد میزنم سرش رفتم جلو که بزنمش دااااد میزدما

میگفتم تو بلد نیستی با یه خانم چطور رفتار کنی

انگار مثلا شوهرمه:| وای خدا منو قورباغه کنه

من همیشه ب خودم میگم تو اگه‌اون ضایه بازی ها رو نداشتی، الان ب این پختگی نمیرسیدی :/ و اینگونه خود ...

نمیدونم کی قراره به اندازه کافی پخته بشم 

همش ضایع بازیم که

من چندان ضایع بازی نداشتم.  داشتم،،ولی کم

خوش بحالت 

حتما آدم با سیاستی هستی

لبامو گاز میگیرمو خجالت میکشم🥲بعدشم به خودم میخندم😂روحم شادمیشه

من کل بدنم گاز بگیرم هم جواب نیست 😂

2805
نمیدونم کی قراره به اندازه کافی پخته بشم  همش ضایع بازیم که

چن سالته فرزندم؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
با یه پسری دعوا کردم  مث احمقا داد میزنم سرش رفتم جلو که بزنمش دااااد میزدما میگفتم تو بلد نی ...

طرف غریبه بود؟؟😂😂😂😂

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
2801