همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من باید از پریروز لک میدیدم و امروز شروع میشد اما خبری نیس.این دردایی هم که میگی و من ندارم فقط یه هفته ای هست درگیر عفونت ادرار بودم یکم سوزش دارم ممکنه هست باردار باشم؟
اخه واسه بچه قبلیم دقیقا اینتطوری بودم حالام بازم خدا بزرگه اخه عذاب وجدان دارم رادیولوژی رفتم سه با ...
یه چیزی بگم؟البته این اعتقاد خودم هست به نظرم این کارا برا بچه های که دیگه ضربان پیدا میکنن خطرناک هست.الان شما فردا برو اگه آزمایش بارداریت مثبت شد تا زمانیکه قلبش ضربان نگیره باردار محسوب نمیشی و مراقبت بعد از سونی قلب شروع میشه.به نظرم اون ایام برا بارداری خطرناک هست که رعایت کنی