2777
2789
عنوان

خیلی درد دارم🥺😔

199 بازدید | 21 پست

۲روز پیش موعد پریودیم بود و هنوز پریود نشدم درد کمر و دلم دارم هراز گاهی ولی هنو خبری نیست ولی بشدت کلیه دردم میشه تجربه ای دارین بگین 

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

زعفرون غلیظ دم کن بخور

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه تو اقدام نیستی.ممکنه پریودیت با تأخیر باشه و چندساعت دیگه بشی

جلوگیری نداشتم متاسفانه این ماه کیست داشتم قرص میخوردم قرصام تموم شد بعد جلو گیری دیگه نداشتم 

2803
زعفرون غلیظ دم کن بخور

میترسم نطفه ای باشه و آسیب ببینه همینطوری که دارو واسه عصب کشی دندونم میخوردم غذاب وجدان دارم خواهری

من باید از پریروز لک میدیدم و امروز شروع میشد اما خبری نیس.این دردایی هم که میگی و من ندارم فقط یه هفته ای هست درگیر عفونت ادرار بودم یکم سوزش دارم ممکنه هست باردار باشم؟ 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
جلوگیری نداشتم متاسفانه این ماه کیست داشتم قرص میخوردم قرصام تموم شد بعد جلو گیری دیگه نداشتم 

ممکن هست باردار باشی.البته بدن با بدن فرق داره یکی هست با لکه بینی هم باردار بوده یکی با هیچ‌دردی و تاخیر هفت هشت روزه باردار نبوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باید از پریروز لک میدیدم و امروز شروع میشد اما خبری نیس.این دردایی هم که میگی و من ندارم فقط یه ه ...

اره عزیزم امکان داره از موعد بگذره امکان داره منم واسه بچه قبلیم عفونته رو داشتم اقدام بودی؟

2804
اره عزیزم امکان داره از موعد بگذره امکان داره منم واسه بچه قبلیم عفونته رو داشتم اقدام بودی؟

یک سال و نیم تو اقدامم من هفت هشتت روز مونده به موعد عفونت ادرار داشتم میتونی علامت بارداری باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممکن هست باردار باشی.البته بدن با بدن فرق داره یکی هست با لکه بینی هم باردار بوده یکی با هیچ‌دردی و ...

اخه واسه بچه قبلیم دقیقا اینتطوری بودم حالام بازم خدا بزرگه اخه عذاب وجدان دارم رادیولوژی رفتم سه بار این ماه🥺قرص میخوردم دوبار دندون عصب کشی کردم مطمعنن تاثیر داره منه دیوانه اصن فکرشم نمیکردم بارداررشم 

یک سال و نیم تو اقدامم من هفت هشتت روز مونده به موعد عفونت ادرار داشتم میتونی علامت بارداری باشه؟

عفونته ربطی به بارداری نداره عزیزم

حساسیت سینه ها یا درد شون هرچند کم 

بعد گرفتن درد پریودی هر از گاهی اینا بعد یک هفته بعد از موعد خودشا نشون میده به دلم زده بارداری عزیزم نمیدونم

اخه واسه بچه قبلیم دقیقا اینتطوری بودم حالام بازم خدا بزرگه اخه عذاب وجدان دارم رادیولوژی رفتم سه با ...

یه چیزی بگم؟البته این اعتقاد خودم هست به نظرم این کارا برا بچه های که دیگه ضربان پیدا میکنن خطرناک هست.الان شما فردا برو اگه آزمایش بارداریت مثبت شد تا زمانیکه قلبش ضربان نگیره باردار محسوب نمیشی و مراقبت بعد از سونی قلب شروع میشه.به نظرم اون ایام برا بارداری خطرناک هست که رعایت کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
یه چیزی بگم؟البته این اعتقاد خودم هست به نظرم این کارا برا بچه های که دیگه ضربان پیدا میکنن خطرناک ه ...

ممنون عزیزدلم که اینا رو گفتی 

عفونته ربطی به بارداری نداره عزیزم حساسیت سینه ها یا درد شون هرچند کم  بعد گرفتن درد پریودی ه ...

خدا از دهنت بشنوه خیلی اذیت شدم این ماه سر این امپولا با عوارضشون.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزدلم که اینا رو گفتی 

مامانم سر حاملگی خود من چندبار رادیولوژی رفته بوده.تازه ماه‌های بالاتر هم بوده.من الان از همه بچه های خانواده مون هم تیزهوش ترم هم زبون درازتر  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801