2777
2789
عنوان

شهرسازی پیشرفت کند امکان گناه بیشتر است

| مشاهده متن کامل بحث + 36 بازدید | 34 پست
اره :)) مواد.انواع اقسلمش به سادگی در دسترسه پسره میریخت تو.کیف میاورد دانشگاه میفروخت به مشتری ثایتهاش
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشون اول توضیح بدن دهها میلیارد تومن پول بیت المال که به بهانه بودجه موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی گرفتند رو چیکار کردند باهاش چه خدمت معنوی به مردم کردند بعدا بیان در مذمت امور دنیوی و مادی و مسائلی که هیچ درک و سررشته ای ازش ندارن سخنرانی کنند !
یا رَب نظر تو برنگردد ...
2803
سمین بدبختی اینه یکی دو تا هم نیستن..
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
شب تاب چی کار داری پولا رو چیکار کرده چقدر مادی هستی به کم معنوی باش مردم ما چقدر پولکی شدن همش میپرسن این پول چی شد اون پول چی شد
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟💖😇😍💝                                                 
2804
ما تو همین شهری ک اقای مصباح مدرسه امام.خمینی و میچرخونه پارک داشتیم ب چه زیبایی با چ درختایی خوشی و تفریح مردمو گرفتن کردن مدرسه ی اخوندی اینکار و نمیکردن اسلام ب خطر میفتاد دستشون م درد نکنه!!
ساری
والا نرمک نیتم خیره میخوام راهشو یاد بگیرم ببینم چطوری میتونم از این راه به اینهمه معنویت برسم آخه اینا خیلی معنوی ان از راههای معمولی به این مقام و درجه نرسیدند
یا رَب نظر تو برنگردد ...
2805
صوفیه من به شخصه از جنگل و دریا بیزارم
حالم بهم خورد از بس دارودرخت دیدم
دلم فیلم تو سینما میخواد.هرفیلمی دلم میخواد نه محدود
دلم یه شهربازی درست حسابی میخواد
دلم موزه میخواد
2801