2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 101767 بازدید | 14525 پست
آخی 😍همیشه سلامت باشن🧿 من آدمای قدیمی‌رو‌ خیلی دوسدارم🩵

مرسییییییییییی زیباترینم انشالله عزیزان توام سلامت باشن دقیقاااا منم خیلی 🥺🍓🫀🍓🫀🍓😍♥️مخصوصااا وقتی از جوونیا شون تعریف میکنن 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
😊 آخهههه، میدونی‌چیه ساحل من‌باهاشون‌حرف میزنم🙈 میگگگگگم من بهتون اینجا غذا‌میدم ولی شما نیان‌ت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دست حضرت سلیمان رو از پشت بستی خواهر 😂😂😂😂😂

آخه فکر کن بیان بعد فسقلیا رو گاز بگیرن اونا دیگه مثل امین نیستن که بگن عیبی نداره چون آزگل خواسته قدمشون رو چشم 

اونا میبرن میزارن کف دست سایرین 

توام باید همش ثابت کنی که کار مورچه نیست اونا اهلی شدن 😂♥️😂🍓😂♥️😂🍓😂

تو این مسئله فقط آقا امین باهات موافقه و اوکی میشه 😎♥️😂وگرنه فسقلیا فکر نکنم

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهررررررر عزیزززززم🫂💘 اره باید همینکارو بکنم...ک‌دیگه پوست‌تخمه‌ نریزه😈

😁😁😁

بچرخ و برقص و دیوانگی کن🤸💃 خودت رو مهمترین بدان...😇 تو تکرار نخواهی شد... هوای خودت را داشته ب ...

😍👏🏻😍👏🏻😍👏🏻

2803
سلام آزی خویی  دیشب پسرم خیلی اذیت کرد کلا بیدار بودم  صبحم خونه چند وقت بود خیلی بهم ری ...

سلامممممم مامان محیا مهربون 😍🍓♥️خسته نباشی عزیزدلم تنت سلامت دلمه هم نوش جونتون عزیزم 

وای الهی قربونت برم عزیزخاله فدای سرت 

انشالله روز به روز حالش بهتر شه 🍓🥺🫀🧿

دخترا من برم یه چایی دم کنم الان میام 

اووووم فردا مامانمو صدا بزنم بیاد درست‌کنیم🤤🤤🤤🤤 نوش جونت خواهرم... راستی چرا میگگی دپرسی؟؟؟&n ...

عزیزممممممم نوش جونتون سلام برسون به مامان خانوم 🍓🫀😍

بهترین کار رو میکنی 😍💘با دست پخت مادر یه چیز دیگه ست 

کار خوبی میکنی خواهری  مرسی خوشگلم  آره فکنم شوهرم میگه تو تایمی ک پری نمیشه از کنارتم ر ...

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 ای خدا از دست شوهر خواهر مون 

2804
سلام قشنگا صبح بخیر 

سلاممممم عزیزم صبحت بخیر ♥️

سلام صبتون‌بخیررررر انشالله آخرهفته خوبی داشته باشیم،هر چند آخرهفتمونو دارن‌تغییر میدن، ولی ما از ر ...

سلامممممم عشقم ع تصویب شد ؟ من اخبار رو دنبال نمیکنم ولی خوب میشه اگه شده باشه 😂 تا میومدم انرژی بگیرم آخر هفته ها میومد و ادارات تعطیل بود  

سلامممممم عشقم ع تصویب شد ؟ من اخبار رو دنبال نمیکنم ولی خوب میشه اگه شده باشه 😂 تا میومدم انرژی بگ ...

هنوز ک‌تصویب نشده ساحلی فک کنم، ولی میشه حتما

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
عزیزممممممم نوش جونتون سلام برسون به مامان خانوم 🍓🫀😍 بهترین کار رو میکنی 😍💘با دست پخت مادر یه ...

مرسی قشنگترینم...

چشم بزرگیت🩵

2805

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ آزگل جون مرسی که اموات رو یادآوری کردی عزیزم روح همشون در آرامش باشه 🥺💚و خدا رحمت کنه پدرت رو عزیزم حتما به نیابت میخونم ♥️💚

..

خانوما من دیشب یه مهمون یهویی داشتم دوست خواهر شوهرم همراه خواهر شوهرم اومدن خونمون ماهم شوهرمو فرستادیم خونه پدر شوهرم و جمع رو دخترونه پیش بردیم 😂😂😂

فکر کردین چیزی خوردن ؟ نهههههه فقط در حال غیبت کبرا 

من دیگه تا چهار و نیم نخوابیدم بعد  سحر می‌گفت خونه خودمون شوهرم بهم گفته تورو خدا دست اینو بگیر ببرش من فردا کار دارم باید بشینم صدای شما رو با ولوم پایین تحمل کنم حداقل بلند حرف بزنین من از بی خوابی مردم از کنجکاوی نمیرم

😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلیم خانوم خوبی بود پر انرژی اصلا خسته نمیشد بعد جرعت داشتی به حرفاش توجه نکنی دوباره چشمات باز میشد تکرار میکرد 😂😍❤️

خداروشکر یه دوست جدید هم شد واسه من

راجب خصوصیات مردان اردیبهشتی ساعت ها صحبت کرد و کنجکاوی کرد چون بنظر خودش با شوهرش خیلی سازش می‌کنه اونم همینطور راجب دوستمون 

می‌گفت یه جاهایی انتظار دارم گارد بگیره کوتاه میاد 😂 هنوز نشناختمش 

سحر بهش گفته بود ساحل خیلی کتاب روانشناسی و ماه تولد و.. خونده حتما بریم ازش سوال کنیم 

من هیچی نمی‌دونستم راجب شون 😂😂😂😂

میخواستم بگم من کتاب نخوندم نی نی سایت رو دارم دوای هر دردی 😉☺️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دست حضرت سلیمان رو از پشت بستی خواهر 😂😂😂😂😂 آخه فکر کن بیان بعد فسقلیا رو گاز بگ ...

😂😂😂 گنا دارن خووو...

اینم‌حرفیه، نیان بچهامو گاز بگیرن...😲

پس کنکلِ خواهر😜 

2801