یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اشتباه نكن . الآن خيلي از محله ها هستن كه به بيمارستان امام خميني نزديك نيستن ولي به ايستگاه مترو نزديك هستن . مهم فقط دسترسي به متروئه . اگر نيم ساعت هم بشه رفت و نيم ساعت هم بشه برگشت كه نميشه . چون با مترو خيلي زودتر به مقصد ميرسه . باز هم بهتره محله اي كه براي زندگي انتخاب ميكنه محله ي خوبي باشه . راحت باشه . شلوغ نباشه . جاي پارك ماشين داشته باشه . هر موقع هم خواست بره سر كار يه دقيقه ميره مترو و از اونجا هم 20 دقيقه اي ميرسه محل كارش . برو تو محله هاي ديگه براش خونه بگير .
عزیزم یعنی به جنوب اصلا فکر نکنم؟ کجا مد نظرتون هست؟ خودم ستار خان دوست داشتم یا نصرت اما پو ...
10 - 12 تا ايستگاه هم كه دورتر خونه بگيريد بهتر از اينه كه نزديك محل كار باشه ولي محله ي خوبي نباشه . تنها معيارتون نبايد نزديك بودن به محل كار باشه . البته شما ميگي پول كافي نداري . ولي فرض كنيم كه پول داشتي . ميتونستي بلوار ابوذر خونه بگيري . محله ي با كلاس . خيابون هاي پهن . دم به دقيقه وانتي و موتوري رد نميشه . و ... . حالا فوقش 20 دقيقه هم بيشتر بايد تو مترو باشه . ولي اين 20 دقيقه ارزش اينو داره كه وقتي از سر كار برميگرده تو خونه آرامش داشته باشه . تو محله ي خوبي زندگي كنه .