ولی درکل خود عناب هم خوشمزس....همینجوری بخوری... من عناب اماده تو بازار دیدم....ولی خودت اگه درست کنی بهتره... عناب و طرز تهیه شربت عناب مزاج آن سرد و تر به اعتدال است. صاف کننده خون و مولد خون صالح و نیکو است. منضج اخلاط غلیظ نرم کننده ریه و احشا مسهل اخلاط رقیقه است. برای رفع خشونت سینه و حلق و صدا ناشی از حرارت و سرفه و درد سینه و انواعی از آسم مفید است. مسکن التهاب مخصوصا التهاب معده و تشنگی و حدت خون و کبد و گرمی است. اصلاح کننده فساد کبد است. نیم رس آن بندآورنده شکم بوده و آشامیدن ساییده آن با دانه جهت زخم روده ها به کار می رود. ساییده با دانه آن با آب سرد جهت رفع اسهال مفید است. خوردن آن نفاخ و دیرهضم است. مقدار مصرف آن در یک روز : حداکثر پنجاه عدد (که معمولا بین 10- 20 عدد کافی است) مضر معده سرد و تر و نفاخ (مخصوصا زیاد خوردن آن) مصلح آن شکر و مویز و گلاب است. مصرف زیاد و طولانی مدت آن در افراد مستعد کاهنده منی و نیروی جنسی، مصلح آن در این حالت عسل می باشد. جوشانده برگ آن صاف کرده هر روز یک استکان با قدری شکر تا پنج روز متوالی جهت خارش بدن مجرب است. مصرف روزی یک استکان شربت عناب به ویژه در فصول گرم سال برای افرادی که غلظت خون و امتلای دم (انباشتگی خون در بدن و بیماری های ناشی ازآن) دارند بسیار مفید است.
اتش بگیر بدانی چه میکشم.....احساس سوختن به تماشا نمیشود.....