گفتم بذارم شما هم ببینید و اگه نیاز دارید تهیه کنید😁
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هدفمو تو امضام مینویسم که هر روز ببینمش عزیزم توروخدااااا رژیمتو ول نکن دقیق یه ماه و نیم مونده تا شب یلدا توروخدا لاغر شو 😐چه وضعشه خدایی هی رژیم هی ورزش از اونور هی شیرینی و شکلات.....بسه دیگه خسته نشدی لاغر شو برا شب یلدا یه پیرهن خوشگل بپوش برو مهمونی همه کف کنن....اگه شب یلدا امضامو خوندین بهم بگین لاغر شدی یا نه😁وزن فعلی 83 روز 16 آبان...هر چقدر با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen
تازه یه ظرف هاییم هست که توماشین نشسته راحت کارتو کنی سرش شبیه همینه ولی شیشه داره 😄 تهش و در پوش
دیگه زحمت پیاده شدنم نمیدی
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋