2777
2789
عنوان

چرا حقوق ها و شرایط کار انقدر بد

84 بازدید | 26 پست

بچه ها چند وقت دنبال کار میگردم. قبلا تو عکاسی کار کردم. الان نگاه میکنم آگهی هارو همه حقوق ها پنج تومن شش تومن. پول رفت و آمد و کم کنی چیزی نمیمونه برات. یسری هم حقوقش بهتره خانم مجرد می خوان. خدایی چه وضعشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باز خوب ت شهز ما حقوق ۲ تومن هست بیشتز اونم ت شیفت

رفتم یه جا گف ۳ ماه اول بت حقوق نمیدم تازه ۳۰۰ تومن هم سفت میخوام واسه حقوق ۳ تومن 😒

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
2803

واقعا حال آدم بهم میخوره از این وضع اقتصادی. پس کی خوب میشه منکه خسته شدم با دو تا بچه کوچیک شوهر کارگر دارم دیونه میشم

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏
2804
باز خوب ت شهز ما حقوق ۲ تومن هست بیشتز اونم ت شیفت رفتم یه جا گف ۳ ماه اول بت حقوق نمیدم تازه ۳۰۰ ت ...

اره منم یه جا زنگ زدم گفت اینجا باید دوره آموزشی بگذرونی که حدودا 3 4 ماه طول میکشه و حقوق نداره. یعنی 4 ماه مفتی برامون کار کن سرت منتم بزاریم بعد بندازیمت بیرون

متاسفانه وضعیت بد شده، خیلی کم هستند صاحب کارهای دست پاک و چشم پاک، خیلی هاشون نظر دارن؛ مجرد و متاهل هم نداره.
اون روز یه اگهی دیدم واسه منشی، توی سایت دیوار نوشته بود: لطفا فرق بین منشی خوب و خوب تر رو اگر می دونید رزومه بفرستید!!!!!!!!!!!

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk
2805
واقعا حال آدم بهم میخوره از این وضع اقتصادی. پس کی خوب میشه منکه خسته شدم با دو تا بچه کوچیک شوهر کا ...

من بچه ندارم یعنی خیلی دوست دارم ولی شرایط مالیم خوب نیست. تو خرج ماهانه خودمون موندیم

2801