2777
2789

دوست پسرم کع قصدش ازدواج هست ، طبق معمول اومد جلو محل کارم منو ببینه . من همیشه جلو محل کارم بود فقط اون تو ماشین منم بیرون در حد سع چهار دقه حرف میزدیم. امشب خیلی ناگهانی رفتم تو ماشین (چون میگفتم جلو محل کارم نمیشینم و …) . بعد دیدم گوشیش گذاشت رو حالت پرواز. منم از دستش عصبی به جای اینکه گوشیش چک کنم قهر کردم پیاده شدم. میگه به بلوثوث ماشین وصل بوده صدا زنگ زیاد هست کلا اینجوری کردم کسی زنگ نزنه (گفتم بلوتوث قط میکردی و گفت حواسم نشده) 

بنطرتون کارش چه معنی ای میده؟؟

گفت اصلا من وات و اینستام کامل میدم دست خودت!!! گفتم تو ک قصدت ازدواج هست اقدام رسمی بکن !!!!ک حداقل بدونم با کسی جز من نیستی!
چیکار کنم حالم خیلی بد

یه چیزی بگم حالا نمیدونم خیانته یا نه اما پسرا اگه برای جلب اعتماد گفتن اینیستا میدم دستت چمیدونم تلگرام میدم اصلاا خر نشین چون طرف میتونه خیلی راحت اکانت فیک بزنه اتفاقا اکثر خیانتاشون با همین اکانت فیکه 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803