2777
2789

سلام با یکی از دوست شدم خیلی اوکیه و وضعشون خوبه 

یه سال از دوستیمون میگذره همسرامون با هم آشنا شدن تقریبا 

بنا ب دلایلی فعلا شرایط خوبی نداریم تو زیر زمین ته شهر زندگی میکنیم تا چهار ماه دیگه که خونمون رو تحویل بگیریم 

دوستم دوبار زنگ زده که می‌خوام بیایم خونتون بعد شام البته ی بارش گفتم مریضیم و پسر کوچولوت مریض میشه ببخشید دیشبم گفتم خونه مادرشوهرمم ببخشید بعد امروز گفتم ما اکثرا مهمونی و بیرونیم کم پیش میاد خونه باشیم گفتم شام بریم بیرون مهمون ما گفت با بچه کوچیک سختهتو خونه راحت ترم 💔😩می‌دونم درستش این بود که بگم فرداشب شام تشریف بیارید ولی خجالت میکشم از وضع روز زندگیم 

چجوری محترمانه بگم ن اگه باز گفت جوری که بهش بر نخوره خیلی برام مهمه که قطع ارتباط نکنم 

نام کاربریم تولد عشقمه😍

ازوضع زندگیت خجالت نکش چ کاریه ریلکس باش

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

خب همینارو بش بگو گلم بگو دوست ندارم تا وقتی تو این خونه هستم بیای 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

به نظرم راستش رو بگو ..بهش بگو تا تحویل گرفتن خونمون تو زیرزمین زندگی میکنیم منم دوست دارم وقتی رفتیم خونه خودمون دعوتت کنم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

بگو تا تو این خونه هستیم شرایط پذیرایی از مهمون نداریم و خودمونم برای همین زیاد میریم مهمونی و کسی نمیاد خونمون انشالله  چند ماه دیگه میریم اون خونه اونجا تشریف بیارید در خدمتیم، تا اون موقع بیرون میتونم در خدمتتون باشم، بگو چون با هم جوریم بی تعارف بهت گفتم بزار دیگه چیزی نگه

2804