سلام بر دانشجوها میخواستم یه سوال ازتون بپرسم من رشتم انسانیه اما به دامپزشکی و دکترای قلب و عروق علاقه دارم دوست دارم که یکی ازین دورشته رو بخونم میخواستم بدونم میتونم کنکور تجربی هم بدم یا نع لطفا بگید واسم مهمه ممنون🌹❤
«مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب میترسم کنکور تجربی بدم قبپل نشم بعدش نتونم برم انسانی ولی یه سوال دیگه اگه من کنکور انیانی ...
اره جدا گونه میتونی بدی ...البته امسال میتونستی کنکور تجربی و انسانی رو یکیشو دی ماه شرکت کنی یکیشو تیر ....ولی در هر صورت سابقه ی دو تاشو باید میداشتی !
از کنکور امسال و سالهای بعد خبر ندارم ...تو که علاقه ات تجربیه ،بیا تجربی بخون ...دامپزشکی قبولیش خیلی خیلی سخت نیست به نسبت پزشکی