یک و نیم لیوان آرد رو با یه قاشق چایخوری بکینگ پودر الک کردمو و کنار گذاشتم
نصف لیوان آب نارنگی لازم داریم آب نارنگی رو گرفتم حدود دو تا نارنگی لازمه که آبش رو بگیرین بازم به اندازه نارنگی بستگی داره
دو تا تخم مرغ رو با نوک ق چ وانیل و ی ق چ رنده پوست نارنگی و سه چهارم لیوان شکر البته من واسه این که کم شیرین باشه نصف لیوان ریختم با همزن زدم به مدت پنج دقیقه
بعد یک سوم لیوان روغن مایع ریختم و بازم با همزن چند ثانیه زدم
همزن رو کنار میزاریم و آرد و آب نارنگی رو در سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق چوبی کم کم مخلوط میکنیم
توی قالب میریزم و تو فر 180 درجه که از قبل گرم کردیم میزاریم
دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/