من وشوهرم کنار هم دراز میکشیم مثلا دستمون گردن هم یا پا روی پا هم بعد همدیگه رو جلو دخترم بوس میکنیم درطول روز خیلی زیاد🙈🙈یا مثلا شوهرم از سر کار میاد یا از بیرون همدیگرو بغل میکنیم ومیبوسیم اینا اشکال نداره جلو دخترم یا زیادیه وتاثیر منفی داره روش
الان فک نکنیداینکارهارو میکنیم هیچ مشکلی نداریم شوهرم بد دله 🙄
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
به نظر من اشکالی نداره چرا بچه ها فقط باید دعوای مامان بابا رو ببینن حداقل اگه محبت کردنو ببینن خودشونم محبت کردن یاد میگیرن و تو فضای اروم و بدون جنگ اعصاب بزرگ بشن اینده بهتری هم دارن
چه عیبی داره بچهمحبت والدینشو ببینه؟مشکل والدین ایرانی اینه قهر و کتک و دعوا نشون بچه میدن ولی تو اتاق یواشکی اشتی میکنن و همو میبوسن.ادامه بده هیچ ایرادیم نداره