2777
2789
عنوان

روده تحریک پذیر کودک

573 بازدید | 96 پست

توروخداکسی بچش این مشکلوداره بیادکمک

علایمش دلدرد مدفوع شل یااسهال بچم 5سالشه بخداهروزمرگ خودموپسرمومیخوام نمیتونم دردکشیدنشوببینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
نه باباخوب نمیشه توجندساله داری؟داروچی میخوری دارواعصاب نخوردی تاحالا

من سه ماه گرفتم ☹️☹️پدرم داره درمیاد همش  اسهال میشم 

شما چی میخوری ؟ 

الهی برا بچه هم سخته 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من سه ماه گرفتم ☹️☹️پدرم داره درمیاد همش  اسهال میشم  شما چی میخوری ؟  الهی برا بچه ...

خیلی سخته اگه دکتررفتی دارواعصاب دادنخوریاکپسول پروبیوتیک بخورچرااینجورشدی سه ماه پیش چیشددقیقا

خیلی سخته اگه دکتررفتی دارواعصاب دادنخوریاکپسول پروبیوتیک بخورچرااینجورشدی سه ماه پیش چیشددقیقا

والا من قبلا هربار مضطرب میشدم اسهال میشدم گلاب به روت 

ولی سه ماه مرتب اسهال دارم هروز 

دکتر عمومی گفت روده تحریک پذیره باز باید برم پیش متخصص 

یه مشکی پیش اومد واسم استرسم بالا رفت اینجور شدم 

چشم ممنون گلم 

چیا خوبه دیگه 

2804
والا من قبلا هربار مضطرب میشدم اسهال میشدم گلاب به روت  ولی سه ماه مرتب اسهال دارم هروز& ...

دمنوش بابونه عالیه خودم امتحان کردم عالیه یه روزدر0میون دم کن من بچم نمیخوره میگه تلخه توروخدادعاکن براش ازته دل براشفاش دعاکن بخداشبوروزم گریس

دمنوش بابونه عالیه خودم امتحان کردم عالیه یه روزدر0میون دم کن من بچم نمیخوره میگه تلخه توروخدادعاکن ...

جدا ؟ امتحان میکنم ممنون گلم 

عزیزم چقد ناراحت شدم خیلی سخته 🥺🥺🥺 نمیشه شیرین کنی بدی بخوره ؟ 

چرا تواین سن گرفته اخه 🥺

2805
بخداهرروزمرگ خودمو پسرموازخدامیخوام

وای دور از جون عزیزم 

مردم با بیماری های سخت تر دستپنجه نرم میکنن اینطوری نمیگن ناشکری نکن بچه ات سالمه 

وای دور از جون عزیزم  مردم با بیماری های سخت تر دستپنجه نرم میکنن اینطوری نمیگن ناشکری نکن بچه ...

آخه این بیماری روحیه میترسم بزرگترشه افسرده شه مجبورشه مثل من داروبخوره بخداشب وروزندارم دایم گریه 

2801