خانما زبون گوساله پختم، اینجوری که اول با یک پیاز و چهار تا حبه سیر و دوتا چوب دارچین و دوتا برگ بو گذاشتم پخت بعد اون پوست سفید روش رو کندم و برش دادم و نمک و فلفل زدم و تو روغن و کره سرخش کردم! ولی این مشکلات رو داشت: ١- سفت بود ٢- اصلا طعم نداشت ٣- آبش هم غلیظ و خوب نشد خواستم سس باهاش درست کنم مزه آب می داد ٤- نمک و فلفل به خوردش نرفته بود ٥- بعد از برش ظاهر جالبی هم نداشت لطفا خانمایی که واردن من رو راهنمایی کنن
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا زبون تنها غذایی هست که من مهمون دارم میذارم همیشه و راحتم باهاش حتی بهتر از ماهیچه! چون میریزم تو قابلمه میرم ۹ ساعت بعد درش رو بر میداری هم جا افتاده هم طعم آب کله پاچه میده اصلا خراب نمیشه این غذا
سلام دختری زبون رو بعد از پخت حتما باید خلال کنی ... بعد تفت بدی تو کره ... بعد پیاز داغ فراوون با دارچین و زردچوبه کن .. بعد زبان خلال تفت داده شده رو بریز توش یه تفت دو دقیقه ای دوباره بده ... وقتی برنج می کشی بریزلابلای پلو ... آخرشم با زعفرون و زرشک کشمش ... روکش برنج درست کن همراه با مواد آماده شده بریز روی پلو حالا نوش جان
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))