2777
2789

خانما من ۱۳ هفتا و ۲ روزم از دیروز یکم راه رفتم دلپیچه و گلاب ب روتون اسهال شدم.امرورم رفتم بلوک زایمان هیوسین داد بهم ماست و دوغ و عرق نعنا و چای نباتم خوردم خوب نشدم.هی دلم میگیره ول میکنه خطرناکه ب نظرتون؟باز برم دکتر امشب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
لکه بینی داری اگه نداری زیاد نگران نباش ولی میتونی ی سونو بری یا دکتر 

دیروز سونو بودم امروزم ک رفتم بلوک زایمان چون لک و اینا نداشتم گفت ربطی ب بچه نداره ولی بازم میترسم چون شکمم میگیره ول میکنه

ی کوچولو هم پونه ریختم رو ماست گفتم زود خوب شم ولی اصن انگار ن انگار

نه نخور اصلا بچه رو میندازه عرقیجات عسل و جیگر و آب هویج ممنوع هست هرچی خوردی بزن اینترنت رعایت کن تا وقتی لکه بینی نباشه نگران نباش نبض بچه رو خودت بگیر نگران نباشی 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
2804
نه بابا فقط دل و روده یکم بهم ریخته استرس نداشته باش استراحت کن آب زیاد بخور بدنت دهیتراته نشه خوب م ...

دیروز پیتزا خوردیم میگم شاید از اون باشه ولی فقط من ینی مسموم شدم هیشکی هیچیش نشده

دیروز سونو بودم امروزم ک رفتم بلوک زایمان چون لک و اینا نداشتم گفت ربطی ب بچه نداره ولی بازم میترسم ...

نه نگران نباش لکه بینی خطرناکه 

نه نخور اصلا بچه رو میندازه عرقیجات عسل و جیگر و آب هویج ممنوع هست هرچی خوردی بزن اینترنت رعایت کن ت ...

مرسی دیکه نمی‌خورم اصلا.نبضشو چطور بگیرم؟ دیروز سونو بودم همه چی خوب بود بعدش اینجوری شدم

مرسی دیکه نمی‌خورم اصلا.نبضشو چطور بگیرم؟ دیروز سونو بودم همه چی خوب بود بعدش اینجوری شدم

دراز میکشی دوتا دستتو میزاری رو شکمت آروم کمی فشار میدی بوم بوم نبض میزنه بزن نت برات کامل توضیح بده گلم 

2805