2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به التماس دعا شاید منم برم

عزيزم التماس دعاي فروان ميدونم واقعا پر روييه اما حاجت مهمي دارم ميشه منو ياد كنيد

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
حتما عزیزم با کمال میل لایق باشم سلامت رو به آقا میرسونم

حتما لايقين كه راهي سفر عشقيد 

ممنونم چشم اميد به دعاتونه❤️

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
2803
2804

سلام عزیزم یه کمم آجیل با خودت ببر،علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن،اگرم تونستی برا بچه های عراقی هدیه بگیر،ما جامدادی و عروسک و گل سر بردیم،خیلی خوششون اومد

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
وسایلتونو اول تو پلاستیک بذارین بعد تو کوله. چون اونجا برای خنک شدن آب میپاشن و یبار هم ما به بارون ...

میتونیم کوله و گوشی رو به داخل حرم ها ببریم ؟ 

تو شهر نجف و کربلاکدوم موکب رفتین ؟

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون               
داروی مسکنی که بهش عادت داری کتونی که نو نباشه و پات توش راحت باشه یه روسری نخی بزرگ بعنوان حوله ...

همه موکب ها کولر داره ؟ 

خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده , خونه پر بشه از صدای خنده هاشون               
میتونیم کوله و گوشی رو به داخل حرم ها ببریم ؟  تو شهر نجف و کربلاکدوم موکب رفتین ؟

کوله اگه ببرین چون میگردن اذیت میشین شایدم اجازه ندن من که نبردم. گوشی هم پارسال اجازه میدادن. تو نجف یه موکب برای تهرانیا بود رفتیم اسمش یادم نیس تو کربلا هم موکب شهر خودمون رفتیم.

2805

سلام عزیزم اولا که التماس دعا

دوما انشالله بسلامتی بری و برگردی

سوما سلام همه ارزومندا علل الخصوص منه حقیر رو برسون ب آقا

چهارم اینکه به هیچ وجه آب لوله کشی خود کربلا رو نخور

تنها درس عبرتی که پارسال واسه ما شد و یه تجربه تلخ که هم خودم و هم شوهرم و همراهی هامون مریض شدن و دل درد و دل پیچه که حتی با سرم و آمپول خوب نشدیم متاسفانه

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍
2801