2777
2789
عنوان

یکسال شد ولی بینی من هنوز زشت بد فرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4924 بازدید | 134 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این قبل عمله؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                            یه تثبیتی با اراده💪💛                            وزن شروع : ۷۶     قد : ۱۷۰     وزن فعلی : ۶۴
2803

اومدع بودم دلداری بدم🥲وای یکم خرابکاری کرده بخصوص سوراخ هارو

البته شایدم بد عکس گرفتی

ی عکس مستقیم از روبرو کاش میذاشتی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ببین بخدا نمیخوام ناراحتت کنم ولی مطمئنی طرف دکتر بوده؟

این چیه درآورده؟ انگار با خمیر درست کرده

وای

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
2804

عزیزم بینیت گوشتی بوده ؟

بعد مدل خاصی میخواستی واسه عمل ؟ 

ب نظرم فقط سوراخاش ایراد داره 

بقیش خوبه 

از نیمرخم عکس بده

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
عزیزم عمل چند ساعت طول میکشه؟ شوهرم امروز وقت عمل داره ولی کسی همراهش نیست گوشیش رو جواب نمیده  ...

اگر دکتر خوبی باشه تقریبا دوساعت

سرجمع بین ۴_۵ساعت بیمارستانی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
2805
2801