2777
2789
نمیدونم از کجا اومده من که اصلا خونه کسی نمیرم ...فقط دخترم با بچه های خواهرشوهر ام می ره کوچه و بازی میکنه،الان دخترم خوابیده بود دیدم یه چی رو موهاش داره برق میزنه با دستم گرفتم فشار دادم صدا داد.چیکار کنم؟نگاه کردم پر بود
میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین؟؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد تصمیم دارم وزنم و زیاد کنم،الان 49.500 ،وزن هدفم60.انشاالله من میتونم...
وای خدا نمیدونم چی بزنم به موهای بچه سه ساله که ضرر نداشته باشه،موهاشم زیاد پر نیست ولی بلنده
میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین؟؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد تصمیم دارم وزنم و زیاد کنم،الان 49.500 ،وزن هدفم60.انشاالله من میتونم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اولا موهاشوکوتاه کن. بعد بشین تمام رشکا رو بگیر یه کم سرکه سفید بزن راحت کنده میشن. هرروز این کار و بکن. بعدم تو کوچه رفتن و بازی کردن خودش عامل همینه
يه زماني تا جون داشتم بحث ميكردم، اما الان فقط ول ميكنم و ميرم! نميدونم پير شدم يا عاقل!!
عزیزم باید بری داروخانه و یک محلول میده باید با اون بشوری . تمام ملافه ها و کلاه رو بندازید تو قابلمه آب جوش بجوشه . بعد از محلول . کف سرشو یا سرکه بشور . البته حواست باشه سرش نسوزه
خدایا به همه منتظرا نی نی سالم بده
2804
روم نمیشه به کسی بگم،آخه از کجا پیدا شد یهو،این مایونز یوقت ضرر نداشته باشه واسه بچه
یه راهکار از نینی سایت یاد گرفتم برا دخترم انجام دادم سریع جواب داد اصلاً نگران نباش شامپو ضد شوره موهای چرب مدیلن بزن به موهاش و ١٠دقیقه بعد با شونه ریز تیکه تیکه شونه بزن حتماً میره فقط دعا کن دختر من دیگه نگیره ممنون
فقط تو....تو بهترین اتفاق زندگیم بودی ،هستی و خواهی بود.
2805
تازه خونه تکونی کردم که،بدبخت شدم خداااا
عزیزم شما میری داروخانه بهت دارو میدن هم برای موهاش هم لباس و رخت خواب هاش خودشونم بهت توضیح میدن نگرانی نداره هم دارو ها خیلی ارزونه هم استفاده کنی خوب میشه شپشه دراکولا که نیست
2801