2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598112 بازدید | 5782 پست
الان زمان خریدشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

http://www.kalapch.com/

فقط مونده بود کله پاچه اینترنتی راه بیفته!!!!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
الی بانو

سلام دوستای عزیزم

خیلی وقت بود جای ته چین رو تو سایت خالی می دیدم و اینطوری شد که دل رو زدم به دریا و اولین رسیپی از ته چین رو میذارم انشاالله ته چینهای مختلف رو براتون میذارم

میریم سراغ ته چین مرغ

مواد لازم:

مرغ:چند تکه از هرجا دوس دارین

برنج:2 پیمانه

ماست 1/5پیمانه

زرده تخم مرغ 3 عدد

روغن:1/4 پیمانه

کره و نمک و زعفران به میزان لازم

پیاز:5 عدد

زرشک:به میزان دلخواه

خلال بادام یا پسته:درصورت تمایل برای تزیین:من نریختم چون نداشتم شما لابلای ته چینم میتونین بریزین

خوب اول برنج رو بذارین خیس بخوره

حالا مرغ رو بذارین با آب و زعفرون(دلخواه)و دارچین و یه حبه سیر و پیاز بذارین بپزه طوری که یکم آب ته قابلمه بمونه ،حالا تو یه ظرف ماست و دو زرده تخم مرغ و نصف زعفرون و روغن رو مخلوط کنین و مرغهای پخته و خرد شدتون (ریش ریش نکنین) رو توش به مدت نیم ساعت بخوابونین

تو این فاصله آب برنج رو که از قبل با نمک و روغن گذاشتین ببینین جوش میخوره و برنج رو آبکش کنین فقطحواستون باشه یکم زنده تر آبکشش کنین

فقطی برنج آبکش شد مرغهارو از ماست جدا کنین و اون یه زرده تخم مرغ و بقیه روغن و زعفرون رو تو ماست بریزین و اگه خواستین یکم دارچینم بریزین

و نمک مرغ رو الان اندازه کنین

پیازاتون رو پیاز داغ کنین و بازرشک تفت بدین بذارین کنار و نصفشو واسه تزیین بذارین و نصف دیگشو واسه لای ته چین

حالا همه برنج رو به ماستتون اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط بشه

الان ظرفتون(اگه تو فر میذارین پیرکس وگرنه همون قابلمه باشه)رو چرب کنین(کامل چرب کنین راحت جدا شه ته چین) و 1/3 از بنج رو ته ظرف بریزین و نصف مرغتون رو روی اون بریزین(مواظب باشت تا کناره های طرف نریزین)و دوباره 1/3 برنج رو بریزین حالا مخلوط پیاز داغ و زرشک رو بریزین و بعد بقیه مرغ رو بریزین و روی اون بقیه برنج رو اضافه کنین و یکم فشار بدین و چند تکه کره روی برنج قرار بدین و به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بذارین دم بکشه

زمان دم کشیدن معلومه چون دور برنج طلایی و برشته شده و ازقابلمه جدا میشه اگه ترسیدین واسه جدا کردنش اول قابلمه رو تو یه ظرف آب سرد فرو ببرین تا به ته چین شوک وارد بشه و زود جدا بشه

اگه تو فر میذارین روی ظرف پیرکس فویل بکشین و چند تا سوراخ با چنگال روش بذارین و با حرارت 160 درجه 1 تا 1/5 ساعت بذارین بپزه وقتی دیدین ته چین طلایی شده آمادس

میتونین آخر سر گریل رو روشن کنین که روش هم طلایی بشه

اگه فویل نداشتین نیم ساعت اول در ظرف رو بذارین و نیم ساعت دوم در ظرف رو بردارین

نووووووووووووووووووش جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

یکی از راه های حذف کلسترل از کیک، حذف تخم مرغه. پس این کیک هم یه کیک بدون کلسترل دیگه است که تازه شکلاتی هم هست!
ولی یک کیک بدون تخم مرغ چطوری پف میکنه؟ چطوری بافتش پفکی و ابر مانند میشه؟
در ادامه خواهید دید

آرد سه لیوان
شکر 2 لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
جوش شیرین 2 ق چ
نمک 1 ق چ
آب گرم 2 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
سرکه سفید 2 ق غ
نسکافه 1 ق غ
وانیل 1 ق چ





فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار میدیم
همه مواد رو اندازه میگیریم و جلو رومون قرار میدیم.

آرد و شکر و کاکائو و جوش شیرین و نمک رو توی ظرف بزرگی میریزیم
(البته من از یک لیوان شکر استفاده کردم چون مامانم با شکر هم مشکل داره. ولی خیلی کم شیرین میشه ها)





ویسک میکنیم و یا الک





آب و روغن و سرکه و نسکافه و وانیل رو مخلوط میکنیم





مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم





فقط به اندازه ای که مخلوط شه هم میزنیم.
چون جوش شیرین با سرکه سریع عمل میکنه به محض اینکه مایع رو توی مخلوط آرد میریزید شروع میکنه به تولید حباب؛ پس زیاد هم زدنش باعث میشه حباب ها از بین برن و کیک خوب پف نکنه. خیلی خیلی کم هم بزنید.
تذکر: به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید



باید از قبل قالبها رو کاغذ انداخته و چرب کرده باشید که سریع مایه رو به قالب منتقل کنید. من کیک رو بین سه قالب تقسیم کردم. (دوتا 18 سانتی و یک 15 سانتی)
و این قالبی که توی تصویر میبینید احتیاج به چرب کردن و یا قالب فلزی نداره و کافیه مایه رو توش بریزید و بذاریدش توی فر. میتونید از لوازم قنادی تهیه اش کنید




زمان پخت 35 تا 40 دقیقه ولی نیم ساعت که شد چکش کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد از فر خارجش کنید
خب... حالا باید تذکر بدم که هر چند این کیک خیلی عالی پف میکنه (توی عکس قبل و بعدش رو میبینید) و بافتش نرم و اسفنجیه، من به عنوان یه کیک رژیمی بهش نگاه میکنم و توقع زیادی ازش ندارم. هر چند که باید توضیح بدم که واقعا عالی برش میخوره و خیلی خوشرنگه و طعمش هم قابل قبوله.
این کیک واسه کسانی که نمیتونن زرده تخم مرغ مصرف کنن عالیه. و میبینید که مقرون به صرفه هم هست. ولی هرچی باشه بازم یه کیک شکلاتی رژیمیه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دوغ

###

هدی مامی دیناسادات



ماستت رو بریز تو مخلوط کن خوب بزنه بعد نعنا و نمک هم بزن دوباره خوب هم بزنه ببعد آروم آروم آب خنک بریز و دوباره روشن کن تا خوب رقیق بشه
نوش جانننننننننننن

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

وندا



آب جوشیده - شیر و ماست به همراه نمک چند روز بزار دوغ گازدار مشتی میشه

یک لیوان ماست سر خالی رو حسابی می زنیم یکدست بشه
یک لیوان شیر رو هم به ماست قاطی میکنی
نمک رو اضافه میکنی آب جوشیده رو هم می ریزیم توش و کامل مخلوط می کنیم
توی شیشه یا ظرف نوشابه پلاستیکی میریزیم 2 تا 3 روز توی نور آفتاب می زاری تا عمل بیاد
این دستور رو یکی تو کارخونه کار می کرد بهم یاد داده
_______________________________________________________________________________________



همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پاستای خوشمزه

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



مهرآفرین




من اینجوری درست میکنم

پیاز نگینی رو تفت میدم
گوشت چرخ کرده اضافه میکنم و تفت میدم
نمک فلفل سیاه یه کمی زرد چوبه و یه مقدار خیلی خیلی کم جوز هندی میزنم و میذارم خوب تفت بخوره
قارچ خرد کرده اضافه میکنم و میذارم تفت بخوره
وقتی حسابی تفت خورد و گوشت پخت میذارمش کنار
این مرحله اول

بعد ماکارونی رو میذارم توی آب جوش و وقتی نرم شد آبکش میکنم و میریزم توی قابلمه

بعد خامه رو با مرزه تازه میریزم توی میکسر و تبدیل میشه به یه خامه سبز خوشمرنگ

موادی که قبلا تفت دادمو میریزم توی دیگ ماکارونی و هم میزنم و خامه میکس شده رو هم اضافه میکنم
و میذارم روی شعله خیلی خیلی کم چند دقیقه می مونه
میتونی یه مقدار دیگه مرزه رو خرد کنی و به غذا اضافه بکنی
وقتی خدا بخارش در اومد پنیر پیتزای رنده میریزم توش و هم میزنم و یه کمی صبر میکنم تا نرم بشه

بعد میارم سر میز
بد نمیشه اینجوری. خوشمزه میشه


میتونی توی موادش هر چی که دوست داری بریزی
مثلا فلفل دلمه نگینی با رنگهای قرمز و زرد و نارنجی
حتی اگر دوست داری چندتا تیکه کرفس
میتونی مخلوط گوشت و مرغ درست بکنی

میتونی به جای گوشت چرخ کرده مرغ بزنی
میتونی حتی کالباس هم بریزی کنار گوشتت

به نظر من مزه ش به همون مرزه تازه و خامه و پنیر پیتزاشه:)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پاستای خوشمزه

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::




merila






اول دستور سس سفید رو میزارم
یه قاشق آرد رو با کمی کره تفت بده بعد فلفل سیاه و نمک بریز ..بعدش یه لیوان سیر بریز توش البته شیرش باید ولرم باشه تا آردا گلوله گلوله نشن .بعدش کمی قارچ رو ورقه ورقه کن بریز توش تا کمی اردو شیر خودشو بگیره زیادم نباید غلیظ بشه

بعدش هم پاستا رو ابکش میکنیم و یه لایه از سس میریزیم ته طرف و مایع ماکارانی هم یه لایه میریزیم همین طور به ترتیب آخرش هم پنیر پیتزا میریزیم روش و تو فر میزاریم تا روش طلایی بشه این دستر خیلی خوشمزه است

اگه تو مواد ماکارانی فلفل دلمه ای بریزی خیلی خوشمزه تر میشه پاستات
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

قیمه ریزه اصفهان


گوشت گوسفند

چرخ کرده و بدون چربی

پیاز رنده شده

آرد نخودچی

پیاز سرخ کرده
گوجه فرنگی رنده شده (یا رب گوجه فرنگی)
نعنای خشک اگه دوست دارید
طرز تهیه

اول گوشت بدون چربی را چرخ کنید و با یه پیاز رنده شده خوب ورزبدید تا گوشت چسبنده شه بعد ادویه ، نمک و فلفل را اضافه کنید . آرد نخودچی و هم کم کم اضافه کنید تا زمانی که گوشت دیگه به دستتون نچسبه گوشت را کاملاً ورز بدید. اگه دوست دارین میتونین به موادتون کمی نعنا خشک بزنین.

پیاز و تفت بدین و گوجه یا رب گوجه رو هم اضافه و تفت بدید و بعد اب و اضافه کنید وقتی جوش اومد از مخلوط گوشت و آرد نخودچی برداریدو گلوله کوچیک درست کنید و بندازین تو اب که جوش اومده.

نیم ساعت تا 1 ساعت میپزه آب این غذا بایدغلیظ شه. با سبزی و ترشی نوش جان کنید.
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
متشکرم ترلان جونی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام به دوستای گلم نمیدونم دستور مرغ ترش رو کسی گذاشته یا نه یه غذای گیلانی وخیلی خوشمزست مامانم

رشتیه

و به خاطر همین غذاهای گیلانی رو دوست دارم خیلی لذیذن هردستوری خواستین بگید براتون بذارم البته دستورایی که

خودم با ازمون وخطا قلقشون دستم اومده واما مرغ ترش

مرغ چند تکه بسته به نفرات من خودم واسه خودمون یه شام 3تا مغز رون میذارم

سبزی خورد شده شامل تره نعنا جعفری نیم کیلو برای این مقدار مرغ با روغن مثل سبزی قورمه سرخ میکنید یه کم کمتر

لپه 3قاشق غذاخوری نمک فلفل زردچوبه زعفرون دارچین

2عدد تخم مرغ ترشی خورش هم از ابغوره یا اب نارنج هست و مهمترین جزء غذا سیر (پیاز نداره این غذا)

طرز تهیه:تو قابلمه 2قاشق روغن میریزید +مرغ+سیر ساتوری شده به اندازه یه ق م +ادویه ای که گفتم ولپه میذارید تفت

بخورن سبزی سرخ شده رو هم اضافه کنید 3لیوان اب سرد بریزید بذارید بپزه یک ساعت ونیم تا 2ساعته بعد دوتاتخم مرغ

رو تو یه ظرف دیگه هم بزنید با یه کم ادویه اضافه کنید و ابغوره رو هم بسته به میزان ترشی که دوست دارین وسط پخت

بریزید این خورشت رو من برای هر غیر گیلکی که درست کردم عاشقش شده درست کنید و بیاین بگین چطور بود

98love


همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

کیک فنجونی 9 تا:

یه تحم مرغ رو با 150گرم شکر همزن می زنیم...2قاشق روغن مایع افزوده+ 200 گرم آرد با یه قاشق چایخوری بیکینگ پودر+یه قاشق چایخوری وانیل+100 میل شیر+ دو قاشق پودر کاکاءو.............هم می زنیم تا مخلوط بشن..نه زیادی.

تو قالب های مافین کاغذ می ذاریم یا چرب می کنیم... داخل فر گرم با دمای 180درجه می ذاریم...20 دقیقه..
نوش جان..

اما این کیک های من به اندازه کافی پف نکرده!!!!:(((((
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
چه خوشگلند
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730