2703
2553
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 597822 بازدید | 5782 پست
سمبوسه



فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید . سیب زمینی ها و سبزی های معطر را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه بیفزایید . نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند . نان لواش را مربع یا سه گوش ببرید و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید . برای آن که لواش باز نشود ، سه قاشق آرد را با کمی آب حل کنید ، به طوری که مثل ماست سفت شود و محل بستن نان را با آن بچسبانید .


در ابتدا در ذهن خودمون از بالای نون یه شکل مثلث قائم الزاویه در نظر میکیریم و از بالا

این مثلث رو خالی میزاریم و همونطور که توشکل میبینید شکل شماره 3قسمت زیر

مثل رو به این شکل از مواد پر میکنیم و یک تا به شکل مواد پر شده میزینیم و تا آخر این

تا رو به این شکل ادامه میدیم تا به شگل یک مثلث در بیاد



آپلود عکس کوچولوهای فارسی

جهاتی رو که باید تا کنید رو در شکل شماره ٣ با فلش آبی نشون دادم

لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید .

برای سس :سس گوجه رو با کمی کره تفت میدیم و آبلیمو و فلفل میریزم و تمر هندی صاف شده که مزه ی خیلی خوبی به سس میده
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

اگه از غذاتون عکسی دارین اینجا بزارین

اینم سایت اپلود عکس

http://upload.ninifa.com/
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2456
قلیه ماهی(غذای جنوب ایران)

مواد لازم:
ماهی=2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)
پیاز متوسط=3 تا 4 عدد
گشنیز=1 کیلوگرم
شنبلیله=250 گرم
تمبر هندی=200 گرم
زردچوبه=2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز کوبیده شده=به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)
سیر=1 بوته
روغن=200 گرم


طرزتهیه
سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم.



سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم. تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم. نوش جان!

قلیه ماهی البته با تن ماهی


این غذا برای کسانی که از پاک کردن ماهی بدشون میاد و یا از خارهای ماهی متفرهستن یا تو ماهی تو خونشون تموم شده خوبه

۱) سبزی قلیه جعفری گشنیز و شنبلیله راشسته و ریز کرده

۲)پیاز ۳بته متوسط ریز کنید

۳)سیر ۲بته ریز کنید

۴)تمر رو خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید تا آب تمر به حد کافی داشته باشیم

۵)تن ماهی را تو آب جوش بجوشانید

۶)یک قاشق رب گوجه روبا کمی روغن تفت بدهید

طرز تهیه :

مورد ۲و۳ را در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شوند مورد ۱را اضافه کرده بگذارید خوب با موارد ۲و۳ تفت بخوردمورد ۴ را اضافه کنید و اجازه دهید خوب همه چیز پخته شود مورد ۶ را اضافه کنیدو بگذارید جابیفتدتوجه داشته باشید نباید آب این غذا زیاد باشد مورد ۵ رو اضافه کنید می تونید روغن کنسرو رو باتوجه به ذائقه خودتون اضافه یا حذف کنید چند چوش که خورد غذا آماده است نمک غذا را سعی کنید در آخرین لحظات اضافه کنید چون نمک تمرها در بازار متفاوت است با پلو غذای بسیا ر خوشمزای است+

2714
پنکیک


مواد لازم:
آرد سفید گندم 185 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر شکر 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
شیر پاستوریزه 1 لیوان
کره ی پاستوریزه ذوب شده 1 قاشق غذاخوری
عسل به مقدار لازم
روش تهیه:
آرد، بیکینگ پودر و پودر شکر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید، مرکز آن را گود کرده، تخم مرغ ، شیر ،کره و نمک را به آن اضافه کنید و با هم به خوبی مخلوط نمایید تا مخلوط یکدستی به دست آید سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 15-10 دقیقه کنار بگذارید. تابه ی نچسب کوچکی را با کمی کره چرب کنید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. سپس از مایه، به اندازه ی یک چهارم پیمانه داخل تابه بریزید و اجازه دهید پنکیک طلایی شود، یک طرف آن را برگردانید ، تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. این کار را تکرار کنید تا مایه ی پنکیک تمام شود، سپس به صورت گرم با عسل و یا مربا و کره سرو کنید.

پیراشکی گوشت


مقداری آرد روی سطح کار بریزید و خمیر را با وردنه بازکنید. و با لیوان روی خمیر فشار بیاورید. و خمیرهایی دایره ای آماده کنید. شما می توانید از قالب بیسکویت هم استفاده کنید. برای هر پیراشکی به دولایه خمیر نیاز دارید. سپس مواد گوشتی را بین دو لایه قرار داده و به آرامی با نوک انگشت لایه ها را بهم بچسبانید.


خمیر پیراشکی
مواد لازم:
آب ولرم: نصف لیوان
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق مربا خوری
تخم مرغ: 1 عدد
شیر ولرم: نصف لیوان
روغن یا کره: 80 گرم
آرد سفید: به مقدار لازم
سس فلفل: 1 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: به مقدار لازم
پودر سیر،آویشن،زردچوبه: به مقدار لازم
مایه خمیر ترش: یک پنجم قاشق غذاخوری



ابتدا شکر را با نصف لیوان آب ولرم تا حدی که گرم هست حل می کنیم و سپس مایع خمیر ترش را اضافه می کنیم. و روی آن را با دستمال می پوشانیم و داخل یک ظرف بزرگتری می ریزیم. حدود 10 دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا مایه خمیر به عمل بیاید و حجمش دوبرابر شود.
روغن، تخم مرغ، شیر، بکینگ پودر را با همزن می زنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. بهتر است که از همزن برقی استفاده شود.سپس مایه خمیر ترش را به مواد اضافه می نماییم. مقداری آرد می ریزیم و ادویه و سس فلفل را اضافه می کنیم. سپس بقیه آرد را اضافه می کنیم. کمی که خمیر سفت شد آن را خوب ورز می دهیم، اگر خمیر به کف دست می چسبد کمی آرد اضافه می کنیم و دوباره آن را ورز می دهیم تا خمیر یکدستی به دست آید. بعد رویش را می پوشانیم و یک و نیم ساعت صبر می کنیم تا حجمش دوبرابر شود.
نکته
من از ادویه کاری، زردچوبه، فلفل سیاه، کمی فلفل قرمز استفاده کردم. و سس فلفل هم استفاده نکردم.
مرحله 1:
ابتدا شکر را با نصف لیوان آب ولرم تا حدی که گرم هست حل می کنیم و سپس مایع خمیر ترش را اضافه می کنیم. و روی آن را با دستمال می پوشانیم و داخل یک ظرف بزرگتری می ریزیم. حدود 10 دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا مایه خمیر به عمل بیاید و حجمش دوبرابر شود.
مرحله 2:روغن، تخم مرغ، شیر، بکینگ پودر را با همزن می زنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. بهتر است که از همزن برقی استفاده شود
مرحله 3:سپس مایه خمیر ترش را به مواد اضافه می نماییم. مقداری آرد می ریزیم و ادویه و سس فلفل را اضافه می کنیم.
مرحله 4:سپس بقیه آرد را اضافه می کنیم. کمی که خمیر سفت شد آن را خوب ورز می دهیم،
مرحله 5:اگر خمیر به کف دست می چسبد کمی آرد اضافه می کنیم و دوباره آن را ورز می دهیم تا خمیر یکدستی به دست آید. بعد رویش را می پوشانیم و یک و نیم ساعت صبر می کنیم تا حجمش دوبرابر شود.


خوراک لانه پنهان
مواد لازم:
پوره سیب زمینی: 400 گرم
مواد گوشتی دلخواه: 400 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
پنیر پیتزا: به مقدار لازم






ابتدا مواد گوشتی دلخواه را کف ظرفی که قراره توی فر قرار دهیم می ریزیم و کاملا به اطراف پخش می کنیم. سپس پوره سیب زمینی را روی آن می پوشانیم و توی پوره را به تعداد تخم مرغ ها گودی هایی ایجاد کرده و درون هر گودی یک عدد تخم مرغ می شکنیم. فر را از قبل روی 190 درجه سانتی گراد گرم کرده. ظرف مورد نظر را در طبقه وسط فر به مدت 30 الی 45 دقیقه قرارداده تا تخم مرغ ها بسته شوند. سپس روی تخم مرغ ها پنیرپیتزا ریخته و دوباره به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ها آب شوند و روی آن طلایی شود.

نکته
مرحله 1:

ابتدا مواد گوشتی دلخواه را کف ظرفی که قراره توی فر قرار دهیم می ریزیم و کاملا به اطراف پخش می کنیم.
مرحله 2:سپس پوره سیب زمینی را روی آن می پوشانیم و توی پوره را به تعداد تخم مرغ ها گودی هایی ایجاد کرده
مرحله 3:درون هر گودی یک عدد تخم مرغ می شکنیم.
مرحله 4:ظرف مورد نظر را در طبقه وسط فر به مدت 30 الی 45 دقیقه قرارداده تا تخم مرغ ها بسته شوند.
مرحله 5:سپس روی تخم مرغ ها پنیرپیتزا ریخته و دوباره به مدت 10 دقیقه توی فر قرار دهید تا پنیر ها آب شوند و روی آن طلایی شود.
مرحله 6:می توانید برای زیباتر شدن کار روی تخم مرغ ها پنیر پیتزا نریزید.


پوره سیب زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی: 1 کیلوگرم
خامه: 4 قاشق غذاخوری
شیر: 2 پیمانه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
کره نرم: 5 قاشق غذاخوری





سیب زمینی را له کرده سپس روی حرارت کم قرار داده. کره نرم و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس شیر داغ را کم کم اضافه کنید. زیر حرارت را خاموش کرده، خامه را به آن اضافه کرده.




مرحله 1


سیب زمینی را له کرده
مرحله 2
________________________________________

سپس روی حرارت کم قرار داده. کره نرم و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله 3
________________________________________

سپس شیر داغ را کم کم اضافه کنید.
مرحله 4
________________________________________

زیر حرارت را خاموش کرده، خامه را به آن اضافه کرده.
مرحله 5
________________________________________
رش چغاله بادام
________________________________________
گروه غذایی: خورش - انواع خورش
خورش - خورش سبز
مدت زمان آماده شدن: طولانی
ابزارهای مورد نیاز: گاز
دستور: ایرانی
مواد لازم:
چغاله بادام: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
نعنا: 150 گرم
جعفری: 350 گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
گوشت خورشتی: 400 گرم
________________________________________
گوشت را تفت دهید. سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن ادویه، آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید. چغاله های درشت و متوسط را از وسط به دو نیم کرده و هسته آن را دربیاورید. در آخر کار چغاله ها را با سبزی کمی تفت دهید و به گوشت اضافه کنید.و اجازه دهید خورش به آرامی جا بیافتد.





نکته
مدت زمان آماده شدن این خورش بین 4 تا 5 ساعت است تا خورش خوب جا بیافتد. لطفا آب خورش را باندازه بریزید تا مجبور نباشید وسط پخت دوباره آب به آن اضافه کنید.
نکته
نمک را دیر به خورش اضافه کنید تا گوشت و چغاله ها خوب پخته و نرم شوند.
نکته
در صورت تمایل می توانید نصف استکان آبغوره به خورش اضافه کنید.




مرحله 1
________________________________________

گوشت را تفت دهید.

مرحله 2
________________________________________

سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید.

مرحله 3
________________________________________

پس از سرخ شدن ادویه آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد.

مرحله 4
________________________________________

سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید.

مرحله 5
________________________________________

چغاله های درشت و متوسط را از وسط به دو نیم کرده و هسته آن را دربیاورید. در آخر کار چغاله ها را با سبزی کمی تفت دهید.

مرحله 6
________________________________________

سبزی را به گوشت اضافه کنید.

مرحله 7
________________________________________


این خورش را با برنج میل کنید.
خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
________________________________________
گروه غذایی: خورش - انواع خورش
خورش - انواع خورش پاستا
خوراک - انواع خوراک مرغ
مدت زمان آماده شدن: سریع
ابزارهای مورد نیاز: گاز
مواد لازم:
تره فرنگی: 2 پیمانه
قارچ سفید دکمه ای: 600 گرم
فلفل دلمه ای: نصف پیمانه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
کاری: به مقدار لازم
سس سفید: 2 پیمانه
کره نرم: 2 قاشق غذاخوری
مرغ درسته متوسط: 1 عدد
خامه: نصف پیمانه
________________________________________
ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید. سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود. سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده و هم بزنید و زیر شعله را کمی بیشتر کرده تا قارچ کمتر آب بیاندازد و سیاه شود. قارچ که پخته شد به آن سس سفید را اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید قبل از سرو خامه را به آن اضافه کرده زیر حرارت را کم نموده کمی روی حرارت بماند سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تکه های مرغ را روی این خورش قراردهید. من از مرغ بریانی نمکی استفاده کردم. طعم خیلی خوبی داشت این خورش را نیز می توا نید بدون مرغ با انواع پاستا یا پوره سیب زمینی سرو کنید.


مرحله 1
________________________________________

ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید

مرحله 2
________________________________________

سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود.

مرحله 3
________________________________________


سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده و هم بزنید و زیر شعله را کمی بیشتر کرده تا قارچ کمتر آب بیاندازد و سیاه شود.

مرحله 4
________________________________________


قارچ که پخته شد به آن سس سفید را اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید.

مرحله 5
________________________________________

قبل از سرو خامه را به آن اضافه کرده زیر حرارت را کم نموده کمی روی حرارت بماند.

مرحله 6
________________________________________



سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تکه های مرغ را که از قبل پخته و آماده کرده ایم را روی این خورش قراردهید. من از مرغ بریانی نمکی استفاده کردم. طعم خیلی خوبی داشت این خورش را نیز می توا نید بدون مرغ با انواع پاستا یا پوره سیب زمینی سرو کنید.

( دلمه حلقه ای )

دوستان عزیز اگر حوصله پیچیدن دلمه برگ مو را ندارید ویا تعداد برگها کم بود به این روش ابتکاری من امتحان کنید ابتدا برگها را شسته و در آب روی شعله بگذارید و ۵ دقیقه بعد از جوش آمدن ، شعله را خاموش کنید و برگها را روی صافی بریزید تا آبش برود بعد کف قالب نچسب را چرب کنید و برگها را ۱ الی ۲ لایه با دقت طوری کنار هم در فالب بچینید که لبه های برگها روی هم آمده و از قالب آویزان باشد و بین برگها فاصله نباشد سعی کنید یرگها نازک و در صورت امکان رگبرگهای ضخیم را با قیچی جدا کنید تا هنگام برش زدن پس از پخت ،بتوانید مثل برشهای کیک آنرا جدا کنید
برای این قالب من با استفاده از مواد زیر مایه درون آنرا تهیه کردم
مواد لازم :
۱ـ برنج ۲ پیمانه
۲ـ گوشت ۲۰۰ گرم
۳ـ سبزی خرد شده ( ترخون ، ریحان ، جعفری ، گشنیز ، پیازجه ، شوید ) ۲ پیمانه
۴ـ ونوشک تازه ۲ الی ۳ قاشق ( در صورت دسترسی به ونوشک در غیر این صورت ونوشک را حذف کنید)
۵ـ پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری
۶ ـ خلال پوست پرتقال ۲ قاشق غذا خوری
۷ ـ رزشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
۸ ـ سرکه دو سوم لیوان
۹ ـ شکر نصف لیوان
۱۰ ـ فلفل سیاه و قرمز به میزان دلخواه
۱۱ـ روغن زیتون ۲ الی ۳ قاشق
۱۰ ـ آب نیم لیوان
طرز تهیه :
اگر دوست ندارید برنج داخل دلمه نرم شود از برنج دانه بلند خارجی استفاده کنید برنج را با آب و زردچوبه و نمک و کمی روغن زیتون به صورت کته درست کنید .
گوشت را با نمک ، زردچوبه ، فلفل و کمی روغن و پیاز رنده شده ابتدا کمی تفت داده و بعد با یک لیوان آب بپزید و صبر کنید تا تمام آبش تبخیر شود
خلال پوست پرتقال را با آب یک دور بجوشانید تاتلخی آن گرفته شود و توسط صافی از آب جدا کنید .
سسی ازشکر و سرکه و آب را تهیه کرده و بچشید و در مقدارش با توجه به ذائقه تان میزان شکر و سرکه را تغییر دهید و جند قاشق از آن را برای روی دلمه کنار بگذاریدو بقیه را با مواد خوب مخلوط کنید.در صورت تمایل از سسهای مورد علاقه خودتان استفاده کنید اما بدون سس دلمه خوشمزه نمیشود .من دلمه های پر سس و جاشنی را بیشتر میپسندم
مواد را روی برگها در قالب بریزید و با پشت قاشق مواد را یکنواخت و فشرده کنید و سپس بادنباله برگ مو که از اطراف قالب آویزان است روی مواد را بپوشانید . و چند قاشق از سس سرکه وشکر را برای جلوگیری از خشک و برشته شدن برگهاروی آن بریزید
توسط فویل روی قالب را بپوشانید تا زمانی که در فر میگذارید دم بکشد
قالب را به مدت یک ساعت در فر با درجه متوسط بگذارید تا دلمه دم بیفتد
فر را خاموش وفویل را از قالب جدا کنید و یک دیس روی قالب وارونه کنید و دلمه که شبیه به یک حلقه شده ( دلمه حلقه ای ) را برگردانید وبا سلیقه خودتان آنرا تزئین کنید.

اگر از برنج ایرانی استفاده کنید و یا میزان سس را بیشتر کنید مایه دلمه نرم ترو چسبنده تر میشودکه بعضی این نوع را بیشتر می پسندند
طرز تهیه رولت تن ماهی
مهرداد
مواد لازم:
کنسرو ماهی تن: ۴۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پیتزای رنده شده: ۱۰۰ گرم
آرد: ۵۰ گرم
سرکه: یک قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده: به مقدار لازم
تخم مرغ پخته: ۲ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می‌ریزیم، سپس آن را با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا به صورت خمیر در آید. سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن می‌کنیم و تخم‌مرغ‌های پخته شده را روی آن می‌گذاریم و به صورت رُل می‌پیچیم و دو سر کاغذ آلومینیومی را محکم می‌بندیم. حالا رولت پیچیده شده را در‌تنظیف می‌پیچیم و آن را داخل ظرف آبی که در حال جوش است به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می‌کنیم فویل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش می‌دهیم و با سبزیجات تزیین می‌کنیم.
کیک شیر:

آرد 2 پیمانه.شیر یک سوم پیمانه.تخم مرغ 4 عدد.روغن مایع 1 پیمانه.شکر 1 پیمانه.bp (بیکینگ پودر) 1 ق مربا خوری سر خالی. وانیل کمی
تخم مرغها را همراه شکرو وانیل با هم زن خوب می زنیم.بعد به ترتیب مواد را اضافه کرده با قاشق به هم می زنیم.اول روغن بعد شیر بعد مخلوط آرد و bp که با هم 2-3 بار الک کردیم.وقتی مواد مخلوط شد در قالبی که چرب کرده و آرد پاشی کردیم ریخته در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 35-45 دقیقه می پزیم .من توی این مواد مقداری کشمش که در آرد غلطاندم می ریزم و کیک کشمشی درست می کنم.در مورد جزییات اگه سوالی بود در خدمتم


این یه نوع سالاد خوشمزه و خیلی راحت به نام سالاد قارچ
قارچ 1 کیلو. ژامبون نیم کیلو .فلفل دلمه ای 3 عدد . سس مایونز 200 گرم و 100 گرم هم خامه صبحانه. نمک و فلفل
قارچ را ورقه خورد میکنیم. ژامبون را نگینی و همینطور فلفل دلمه ای.....بعد با سس مایونز و خامه صبحانه مخلوط میکنیم. نمک و کمی فلفل میزنیم

کیک اسفنجی:
این کیک نسبت به بقیه کیک های اسفنجی راحت تره و خیلی هم خوب می شه.کسایی که می خوان کیک تولد رو یاد بگیرن از همین جا شروع کنن.بعد از درست کردنش اگه به مشکلی بر خوردید بگید تا راهنماییتون کنم.از الان شروع می کنیم تا برای روز پدر بتونیم یه کیک خوشکل و خوشمزه درست کنیم.
مواد لازم:
تخم مرغ 6 عدد
آرد 2 پیمانه-1 قاشق سوپخوری یا 225 گرم
شکر 1پ+1قاشق سوپخوری یا 220 گرم
وانیل کمی
بیکینگ پودر 1و نیم قاشق چایخوری(BP)
آب جوش 2 قاشق سوپخوری
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.قالب گرد 25 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید.آرد و (BP) را با هم الک می کنیم
تخم مرغ ها را با هم زن برقی می زنیم تا سفید و پوک شود.سپس شکر را "به تدریج"اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید .در نهایت آب جوش و آرد الک شده را اضافه کرده و به طور دورانی با هم مخلوط کنید و درون قالب ریخته به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید

پلو با تن ماهی
اول یه پیاز رو خرد می کنید و سرخ می کنید وقتی سرخ شد 2 تا حبه سیر هم خرد کرده بهش اضافه می کنید در حد یه تفت مختصر.بعد زردچوبه نمک و فلفل قرمز می زنیم بعد نیم کیلو گشنیز و کمی شنبلیله خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و می ذاریم خوب سرخ شه. (من همیشه شنبلیله خشک توی خونه دارم برای قرمه سبزی و قلیه ماهی و......)وقتی سبزی ها خوب سرخ شد(مثل سبزی قرمه سبزی)بعد حدود یک چهارم بسته تمرهندی رو توی یک لیوان آب جوش حل می کنیم و آبشو توی سبزی ها میریزیم (اگه دوست داشتید ترش تر باشه تمر هندیشو زیاد تر کنید) بعد یک قوطی تن ماهی رو توی مواد می ریزیم و می ذاریم جا بیفته و ابش تموم شه بعد این مواد را لایه لایه بین برنج آبکش شده می ریزیم و می ذاریم دم بکشه.
توی این پلو به جای تن ماهی.می ت.نید میگو هم بریزید خیلی خوشمزه می شه.نوش جان

فالوده خانگی
مواد لازم :
250 گرم نشاسته
2 لیوان آب
یک سوم لیوان گلاب
طرز تهیه :
آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف کنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می کنیم . ( بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند ) .
پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین کنیم


فالوده با نودل چینی
مواد لازم:

1- شکر سفید 2 پیمانه.
2- آب 2 پیمانه
3-گلاب 4/1 پیمانه.
نودل برنج چینی 100 گرم

طرز تهیه: شکر را در اب بکمک حرارت حل کرده وپس از سرد شدن کامل گلاب را به ان
اضافه وبا ظرف فلزی بمدت 4 الی 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
نودل برنج را خورد کرده بمدت 15 دقیقه در اب جوش با حرارت ملایم بجوشانید.
*نودل اماده شده را داخل صافی ریخته و اب سرد رویش ریخته و سپس کناری میگذاریم
پس از بسته شدن اب شکر(4 الی 5 ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب لیمواماده سرو میباشد.برای نگهداری طولانی, می توان در ظروف کوچکتر داخل فریزر گذاشت و نیم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب لیمو اضافه ومیل کرد.



کال کباب
برای دو نفر

مواد لازم:

بادنجان درشت........... 4 عدد

آب انار ترش با آب غوره یا دانه انار.......... نیم فنجان

سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک ............ 1 قاشق غذاخورى

(سبزی‌های معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید)

سیر.......... نیم بوته

نمک و فلفل.......... به اندازه کافى

مغز گردوى ساییده شده........... 75 گرم
پیاز کوچک در صورت تمایل ..............یه بوته کوچک

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را از وسط چاک دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید. بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌کار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا کنید. اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا کنید. سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌کوب له کنید. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید. بروید سراغ سبزى‌هایی که شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم کاملا خرد کنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمک، فلفل و مغز گردو را با هم مخلوط کنید. کاملا با دست هم بزنین موادش باید به صورت له باشه حتی سبزیها هم باید له بشه


کافه گلاسه با نسکافه



مواد لازم:

نسکافه 4 قاشق مربا خوری

شکر 20 گرم

شیر 2لیوان

بستنی کاکائویی 2لیوان

خامه (فرم گرفته) برای تزئین مقداری

خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه

شکر و نسکافه را در شیر داغ حل میکنیم و میگذاریم خنک بشه بعد ? تا ظرف خوشگل ترجیحا پایه دار بیارین و نصف لیوان ها رو از شیر خنک شده پرکنین یک دوباره روش نسکافه بریزین و بعد بستنی رو روش بریزین با خامه فرم گرفته و خلال پسته تزئین کنین ...میتونین کنارش از این چتر خوشگل ها یا شوکو رول یا حتی با ترافل رنگی تزئین کنید


میلک شیک شکلات
مواد لازم

نصف لیوان شیر کاکائو سرد

یک لیوان بستنی کاکائویی

پودر کاکائو

بستنی و شیر کاکائو رو توی مخلوط کن می ریزیم و مخلوط کن رو روشن می کنیم، وقتی که خوب مخلوط شد می ریزیم تو یه لیوان بلور (بلور هم نبود مهم نیست!).

روش پودر کاکائو می ریزیم. با یه قاشق دسته بلند می دیم دست خورنده تا قبل خوردن پودر رو هم بزنه










کرانچی مرغ crispy fried chicken



مواد لازم :

ساق مرغ 4 عدد

ادویه کاری 2قاشق سوپخوری(با کمی نمک مخلوط شود )

چیپس خورد شده 1 پیمانه

تخم مرغ کمی زده شده 2عدد

طرز تهیه : با مقدار خیلی کمی آب ادویه کاری را به صورت خمیر در آورده و روی سطح ساق ها بمالید بعد به آرامی در تخم مرغ زده شده بغلطانید و بعد در چیپس خورد شده بغلطانید بعد فر را از یک ربع قبل روی 180 درجه سانیگراد روشن کنید و ساق ها را در یک ظرف نسوز بچینید بعد در فر بگذارید به مدت 40 دقیقه تا کاملا طلایی بشه یادتون نره که ظرف رو کمی چرب کنید بعد با سس کچاب میل کنید


کوکو سبزی مجلسی

مواد لازم :

سبزی کوکو پاک شده و خرد شده 450 گرم ( یعنی یکی از همین بسته های کوچک اماده موجود در ایران )

تخم مرغ 4 الی 5 عدد

ارد 1ق غ

بیکینگ پودر 4/1 ق چ

گردو و زرشک در صورت دلخواه

نمک و فلفل

نان باگت حدودا 3 عدد

طرز تهیه :

نان ها را حلقه حلقه ببرید و خمیر وسط اون ها رو در بیارید سبزی را با 4 عدد تخم مرغ مخلوط کنید اگر همچنان مایه شما سفت بود تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و مخلوط کنید نمک و ادویه را بی افزایید سپس ارد و بیکینگ پودر و زرشک و گردو خرد شده را اضافه کنید *((در تابه ای بزرگ کمی روغن بریزید اگر روغن شما زیاد باشد تمام روغن توسط نان ها جذب می شود و جندان خوش طعم نخواهد شد فقط در حدی که تابه کمی چرب شود روغن اضافه کنید)) وقتی که روغن داغ شد نان ها را درون تابه قرار دهید و با قاشق از مایه کوکو درون نان ها بریزید وقتی یک سمت ان سرخ شد برگردانید تا سمت دیگر نیز برشته شود.


پیتزا متری (بدون خمیر)

مواد لازم
نان باگت 1 عدد
سس مایونز وسس کچاپ به مقدار کافی
ژامبون گو شت و مرغ هر کدام 3 ورقه
پنیر پیتزا 250 گرم
چیپس خلال 150 گرم
قارچ ورقه شده 200 گرم
سوسیس کوکتل 1 عدد
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
پودر اویشن به مقدار کافی

طرز تهیه
نان باگت را روی تخته قرار می دهیم و با وردنه روی ان می کشیم تا باز شود روی نان باز شده از سس مایونز و کچاپ می مالیم سپس ژامبونها را روی نان قرار می دهیم دقت کنید که نباید ورقه های ژامبون را خرد کنیم سپس کمی پنیر پیتزا و چیپس خلال شده روی ژامبون می ریزیم سپس قارچ حلقه شده بعد سوسیس حلقه شده و فلفل دلمه را روی ان قرار می دهیم و پودر اویشن می پاشیم در اخر روی پیتزا را کاملا با پنیر پیتزا می پوشانیم سپس پیتزا در ادر فر به مدت 20 دقیقه تا بپزد


شیرینی ساده و ارزان

مواد لازم:
ژله – 2 بسته ( توصیه می کنم از نوع خارجی باشه چون ژله های ایرونی طعم ب کمپلکس می دن)
تی تاپ- 12 عدد (می تونید با هر طعم ژله همون طعم تی تاپ رو استفاده کنید)
خامه شیرین- اگه دوست داشتین
طرز تهیه:
اول ژله رو آماده می کنیم و می گذاریم تا سرد بشه و یه کم خودشو بگیره البته سفت و قالبی نشه .تی تاپا رو از وسط نصف می کنیم و کف یه ظرف مثلا پیرکس می چینیم و نصف ژله رو روش می ریزیم و می ذاریم تو یخچال تا خودشو بگیره بعد که خودشو گرفت نصفه های دیگه ی تی تاپا رو روی ژله ها می چینیم و بقیه ی ژله رو می ریزیم.بعد که خودشو گرفت برش می زنیم و اگه دوست داشتین می تونین با یه کم خامه روشو تزئین کنین .


اردور جوجه تیغی

مواد لازم :
سیب زمینی پخته شده : 3 عدد متوسط
سینه مرغ پخته شده : 1 عدد
کنسرو ذرت : 1 قوطی
سس مایونز : 1 پیمانه
ماست خامه ای : 2 قاشق غذا خوری
چیپس ذرت : 2 بسته
فلفل سیاه اسیاب نشده : 3 دانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه :
سیب زمین را رنده می کنیم و سینه مرغ را کاملا خرد می کنیم بعد سیب زمینی و مرغ و کنسرو ذرت را خوب مخلوط می کنیم
در اخر سس مایونز ، ماست خامه ای و نمک وفلفل را با هم مخلوط میکنیم ومواد اضافه کنیم و از اردور به صورت یک سر وبدن برای جوجه تیغی درست می کنیم و از دانه های فلفل برای چشم وبینی استفاده می کنیم و چیس ها را به صورت خار روی بدن جوجه تیغی می چنیم


رولت ژامبون
مواد لازم:

ژامبون مرغ: نیم کیلو نان کرپ*: 4عدد

خیارشور: نیم کیلو تخم مرغ پخته سفت: 3عدد

سیب زمینی آب پز شده: 6عدد نخود سبز: 200گرم

سس ماینز: 2/1 و1لیوان نمک و فلفل: به میزان لازم

سرکه: کمی


طرز تهیه:

سیب زمینی و تخم مرغ را ریز کرده خیار شور را خرد کرده و با نخود سبزبه مواد قبلی اضافه می کنیم. سس ماینز و نمک وفلفل و سرکه را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می نماییم. نان های کرپ رابه شکل مستطیل آماده می کنیم روی نان را کمی سس ماینز مالیده از ژامبون های مرغ سطح نان را می پوشانیم مواد را به صورت نازک مواد راروی سطح ژامبون مالیده و آهسته نان را لوله می کنیم و برای 3 ساعت آن را در یخچال می گذاریم و پس ازسرد شدن رولت را برش می زنیم.



*طرز تهیه نان کرپ:

مواد لازم:

تخم مرغ: 5عدد آرد: 8 قاشق سوپ خوری( یک پیمانه پر)

شیر:1 پیمانه روغن زیتون یا روغن آب کرده یا کره: 4 تا 5 قاشق سوپخوری

نمک وفلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

روغن و شیر و تخم مرغ و آرد و نمک را مخلوط کرده هم می زنیم تا کاملا صاف شود در صورتیکه آرد گلوله گلوله شده بود خمیر را از صافی رد کرده تابه ای را روی آتش داغ می کنیم ویک قاشق مربا خوری روغن می ریزیم تا حدی که تابه فقط چرب شود کمی از مایه را بقدری که سطح تابه را بپوشاند و زیاد ضخیم نباشد داخل تابه ریخته و حررارت را ملایم می کنیم تا مایه بسته شود و دور آن کمی برشته شود و سپس آن را در سینی که آرد پاشیده شده بر می گردانیم




رولت سبزیجات

مواد لازم برای 6- 4 نفر:
کره ‌ی پاستوریزه 60 گرم
تره فرنگی 1تکه متوسط
سیر 2 حبه
آرد سفید گندم یک سوم پیمانه‌(40گرم)
شیر پاستوریزه 1پیمانه (150گرم)
تخم ‌مرغ 4 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای داخل رولت:
پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم
کنسرو ذرت 150 گرم(1پیمانه)
پیازچه ‌ی خرد شده یک سوم پیمانه
پنیرخامه ‌ای پاستوریزه 50 گرم

طرز تهیه :
- سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30� 25 سانتی ‌متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.
- سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.
- سپس بقیه ‌ی کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
- به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.
- زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید.
- سپس زرده‌ ی تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.
- سفیده ‌ی تخم ‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.
- فر را از قبل با حرارت 400 درجه‌ ی سانتی‌ گراد گرم کنید.
- مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ‌ی وسط فر به مدت 15- 12 دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به ‌طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید کاغذ را جدا کنید).
- مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.

نکته
به جای پنیر پارمزان می‌ توانید از پنیر فتا استفاده کنید.



زیره پلو

برنج 4 پیمانه
مرغ تکه شده بدون استخوان 500 گرم
نمک 2 قاشق مرباخوری سرصاف
زیره 2 قاشق مرباخوری سرصاف
کره 100 گرم
زعفران آب شده 2 قاشق مربا خوری
آب به میزان کافی

طرز تهیه
ابتدا مرغها رو با آب زیاد و کمی نمک و فلفل دلمه و پیاز و کمی زعفران بگذارید بپزد
بعد که پخت آب آن را صاف کنید تا پیاز و فلفل دلمه ار اون جدا بشه
بعد برنج رو خوب بشورید تا تمیز بشه و با آب مرغ و زعفران و نمک و کره مثل کته بذارید بپزه(اگه آبش کم بود مقداری آب معمولی بهش اضافه کنید)
بعد که آب اون کم شد مرغها و زیر ه رو اضافه کنید و بذارید دم بکشه(البته بهتره که توی قابلمه تفلون باشه) بعد از دم کشیدن اونو توی ظرف برگردونید و با ماست چکیده تزئین کنید
نوش جان

خمیر بنیه:
(برای2پیمانه خمیر)
شیر 2/1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید 1 پیمانه
روغن آبکرده یا روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
تهیه:
جوش شرین و نمک وفلفل را در شیر (یا ماست) حل میکنیم.تخم مرغها را در آن میشکنیم و مخلوط میکنیم.
آرد و روغن را اضافه می نماییم وتمام موادرا خوب به هم میزنیم تا کاملا صاف و بدون گلوله شود.غلظت این خمیر به غلیظی ماست خواهد شد. این خمیر یکی از بهترین خمیرها برای سرخ کردن اغلب گوشتهای پخته سفید مثل مرغ،ماهی،مغز وانواع میگوست.
طرز تهیه پیراشکی گوشت
خمیر:
آرد 4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره آبکرده 4 قاشق سوپخوری
ماست غلیظ 1 پیمانه
جوش شیرین 2/1 قاشق مرباخوری
پیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
نمک 2/1 قاشق چایخوری
داخل پیراشکی :
گوشت یا سوسیس
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
قارچ
تهیه:
تخم مرغ را کاملا زده و با روغن مخلوط کرده.جوش شیرین و نمک را به ماست اضافه کرده.و آنها را به تخم مرغ اضافه می کنیم.و آرد را کم کم اضافه می کنیم.تا حدی که خمیر نه شل بشه نه سفت .یک خمیر نرمی بدست می آید.3 ساعت به خمیر استراحت داده تا ور بیاد. بعد به قطر نیم سانت بازش می کنیم و مواد را داخلش می ریزیم و و ادامه خمیر رو روش می آوریم وکناره هاش رو با چنگال بهم وصل می کنیم.سپس حتما در روغن فراوان سرخ می کنیم.


بورانی بادمجان

بادمجان 3-4 عدد ریز و قلمی
ماست یک کاسه متوسط ترجیحا خامه ای
سیر تازه درصورت تمایل در غیر اینصورت پودر سیر به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار دلخواه

بادمجانها را داخل فر یا روی گاز کبابی می کنید ،سپس پوست گرفته و می کوبید تا نرم و یکدست شوند ،در صورت استفاده از سیرتازه آن را رنده کرده و اضافه می کنیم و صورت استفاده از پودر سیر ، پودر سیر وماست و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم . طعم کبابی شده بادمجان عطر و طعم بسیار خوشی به بورانی شما می دهد


قیمه نسا
گوشت قیمه ای
زرشک
خلال بادام
نمک وفلفل گلاب+دارچین+زعفران
رب گوجه فرنگی
پیازداغ
(میزان مواد بالا بسته به تعداد نفرات و تجربه شخصی شما درتهیه خورش قیمه است)
تهیه:
ابتدا گوشت را با پیازداغ روی آتش تند سرخ میکنیم.آنگاه نمک وفلفل +رب گوجه رااضافه کرده همراه با آب میگذاریم جا بیفتد.در نیمه های پخت زرشک شیرین شده را همراه با بادام که از قبل در آب زعفران جوشیده و نرم شده به مواد بالا اضافه میکنیم.در انتهای طبخ کمی گلاب +دارچین +زعفران را به خورش اضافه کرده و گاز راخاموش می نماییم.غذا نباید آب داشته باشد ولی کاملا خشک هم نباشد(تقریبا آب خورش باید به خوردش رفته باشد) برای سرو کردن میتوانیم همراه برنج زعفرانی و خلال بادام روی برنج سفید تزیین کنید. این غذای خوشمزه قزوینی است.پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید



خوراک مرغ تند

سینه مرغ 2عدد
آرد ذرت 2قاشق غذاخوری
سس تند 2 قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی 4عدد
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
نمک وفلفل به میزان لازم

تهیه:
سینه مرغ را تکه تکه میکنیم و با سس سویا مزه دار می نماییم.سس تند را همراه آرد ذرت به آن می افزاییم ودر کره سرخ میکنیم. گوجه را رنده کرده وروی فیله درحین سرخ شدن میریزیم.بعد از سرخ شدن در ماهیتابه پنیر را افزوده و وقتی پنیر آب شد غذا حاضر است.


بستنی زعفرانی

شیر نیم لیتر
شکر 200 تا 250 گرم
پودر ثعلب 200 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
زعفران آبکرده 2قاشق غذا خوری
گلاب 2-3 ق غذاخوری
تهیه:

شکر و پودر ثعلب را با شیر سرد مخلوط کرده ومیگذاریم بجوشد.زرده تخم مدغ را که جداگانه زده ایم و سفید شده به شیر اضافه میکنیم.پس از جوشیدن و یک قل زدن،آن را از روی حرارت برمیداریم تا سرد شود.زعفران وخامه را به آن اضافه میکنیم وداخل فریزر میگذاریم.زمانی که بستنی خودش را کاملا گرفت،چندبار عمل هم زدن را تکرار میکنیم تا بستنی به صورت کشدار و مطلوب درآید




2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687