من هر وقت که بوجود خدا شک میکنم ، از نظم حرکت ماه و ستاره ها بخدا میرسم ،اگه ماه یک سانتیمتر مسیرش کج بشه ، فقط ۱۵ روز طول میکشه تا تمام کهکشان راه شیری همه بزنن به همدیگه ! الله اکبر و لله الحمد
لطف حق با ما مداراها کند چونکه از حد بگذری رسوا کند
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی عجیبه و قابل درک نیست فقط امیداورم واقعا باشه🙂
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
منم ب خدا ایمان دارم قطعا اینهمه نظم باید ی آفریننده ای داشته باشه اما ب بقیش نه :)
واقعا حق گفتی
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
نمیشه پس کهکشانم خودش میتونه به وجود اومده باشه دیگه! چراباید فکرکنیم خدا خودش بوده ازاول ام ...
کهکشان خودش ایه میداد اره منم میگفتم خودش ب وجود اومده خدا این همه ایه نازل کرده باکلی دلیل ..قطعا شما نمیخواید بفهمید وگرنه دلیلش اثبات شدس پیش همه جهان وهمه عالم...روزگارتون خوش...شب خوش