2777
2789

من هر وقت  که بوجود خدا شک میکنم ، از نظم حرکت ماه و ستاره ها بخدا میرسم ،اگه ماه یک سانتیمتر مسیرش کج بشه ، فقط ۱۵ روز طول میکشه تا تمام کهکشان راه شیری همه بزنن به همدیگه ! الله اکبر و لله الحمد 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند

اره🤩سبحان الله

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

خب اینو بخودت بگو معلومه هنوز هم شک داری که اومدی اینجا بگی تا قرص تر شی ، آخ این عکسها زن جوشیه حالم رو بهم زد بالای پست نوشتن   

دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره   میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین 

خیلی عجیبه و قابل درک نیست فقط امیداورم واقعا باشه🙂

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
2804
ببین این بحث اصلا اینجا نمیگنجه بی خیال شو

من بخدا نمیخوام بحث راه بندازم ، الان یه تاپیک سر همین ترکید ، میدونم اینم میترکه ، فقط درد دل کردم 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند

ببین این بحث جاش اینجا نیست

اینجا یه محیط عمومیه با درکهای متفاوت

ی گروه خودشونو به خواب زدن و هر چی بگی اثر نمیکنه

جواب بَدی که میدن میگن علمه یا طبیعت 

پس بهتره بحث فلسفه و منطق و دین و اعتقادات اینجا نشه

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
منم ب خدا ایمان دارم قطعا اینهمه نظم باید ی آفریننده ای داشته باشه  اما ب‌ بقیش نه :)

واقعا حق گفتی

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
2805
نمیشه  پس کهکشانم خودش میتونه به وجود اومده باشه دیگه! چراباید فکرکنیم خدا خودش بوده ازاول ام ...

کهکشان خودش ایه میداد اره منم میگفتم خودش ب وجود اومده خدا این همه ایه نازل کرده باکلی دلیل ..قطعا شما نمیخواید بفهمید وگرنه دلیلش اثبات شدس پیش همه جهان وهمه عالم...روزگارتون خوش...شب خوش

خدایا شکرت... 
2801