موضوع بحث

طرزتهیه کرم کارامل

| 1394/01/03 | 17:35 7 بازدید
موضوع بحث: طرزتهیه کرم کارامل
خانوما ببخشید من دیروز از این پاکتهای پودر کارامل گرفتم روش طرز تهیه شو نوشته ولی من منظورش رو درست نفهمیدم میشه طرز تهیه شو برام بگبن..............البته فقط قسمت تهیه سس رو که کف قالب باید ریخت رو نمیدونم............
1389/08/05
|
08:28
از این کارامل پاکتیهای آماده موجود در بازار که مثل پودر ژله است................
1389/08/05
|
08:32
سلام من هم همچنین سوالی دارم لطفا یکی جواب بده؟
1389/08/05
|
08:36
سس رو همینجوری باید کف ظرف ریخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1389/08/05
|
09:25
سلام پریسا جون
بله سس رو ته قالب مرد نظرت همینجوری بریز بعد شیر و کارامل که جوشید رو میریزی روی سس بعد هم بذار یخچال نه فریزر همین
1389/08/05
|
09:34
زندگی همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست...
هر کجا خندیدیم...هر کجا خنداندیم...هر کجا خوش بودیم...زندگانی آنجاست...
منم امروز می خوام برای اولین بار درست کنم
خوب میشه ؟؟؟
از ژله خوشمزه تره ؟
1389/08/05
|
12:08
سلام به همه! کرم کارامل هم خوشمزه تر از ژله‌اس و هم اینکه مقوی‌تر. چون توش شیر داره. البته من مارک فرمند و دراژه رو همیشه میگیرم. دراژه خوشمزه‌تر از فرمنده. و سس هر دو تا مارک آماده‌س.

پریسا جون فکر کنم مارکی که گرفتی (مثل مارک سحرخیز) پودر سفیدی (همون شکر) رو گذاشته که باید با یکی دو قاشق آب تو یه کاسه خیلی کوچیک قاطی کنی و بذاری رو حرارت تا خوب بجوشه تا وقتی که قهوه‌ای بشه.

من روال کلی‌شو میگم: هر یه بسته کارامل، 2 لیوان شیر میخواد. پودر و شیر(سرد) رو تو یه قابلمه باهم قاطی مبکنم و خوب هم میزنم. میذارم رو حرارت و تا زمانی که جوش بیاد، مرتب هم میزنم. وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنم و یک دقیقه دیگه هم میزنم و بعد از رو حرارت برمیدارم. سس کارامل (شکر کاراملیزه شده) رو میریزم کف قالب یا کاسه و وقتی مایه کمی خنک شد میریزم روش و میذارم تو یخچال. خوبی کارامل اینه که خیلی زود می‌بنده.

دستور تهیه یه مدل کارامل تزئینی با ژله رو تو وبلاگم گذاشتم. اگه دوست داشتید یه سر بزنید:
www.dastpokhte-man.blogfa.com
1389/08/06
|
15:49
سلام خانوما من مارک تیارا گرفتم اینم میشه بگید چطورازش استفاده کنم
1394/01/03
|
17:35
ارسال پاسخ و نظر شما