2777
2789

سلام دوستان. من یه بندانداز گرفتم. ولی هم نخش زودپاره میشه و هم اینکه بدجور پوستمو خراش میندازه و قرمز میکنه. زخم میشه بدجور😑

من قبلا صورتمو بند میزدم ولی فقط قرمز میشد یکم. پوستمم نازک نیست. 

اصلا نمیتونم موهای صورتمو باهاش بردارم. خیلی کم برمیداره و زود هم نخش داغ میشه

میشه راهنمایی کنین؟ 🙏🙏

یه روزی پاداش سخت تلاش کردنت رو می گیری💪🏻

نخشو سفت ننداز بر خلاف جهت رویش موت حرکت بده آروم آروم 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

اگه نخ کلفته که اونا خوبن ولی میتونی از نخ آرایشی که نازک هستن بخری دولایه کنی بندازی 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
نخ دیگه بخر  مال من اصلا اینجوری نیست

نخ خودش کلفته. نمیدونم چرا پاره میشه و یا خوب نمیگیره. اصن تعجب میکنم چرا پوستمو خراش میندازه. پوست شما اینطوری نمیشه؟ 

نخ روی خودش خوب نیست

برو بند اصلاح بگیر از لوازم آرایشی اونا خیلی نرمترن و زودم پاره نمیشن 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم و شماهم برای سلامتی نی نیم دعا کنین😘 بچه ها هرکی ازاستان کرمان یااطراف هست و مشکل ناباروری داره بهم بگه ادرس دکترم بهش بدم دکترطب سنتیه کارش عالیه
2804

نخشو عوض کن مال من اینجوری نیس۹ساله دارم ازش استفاده میکنم پدرشو دراوردم انقد ازش کار کشیدم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

کلا خیلی به درد نمیخوره 

قسمت اهنیش که میچرخه و نخ رو تاب میده احتمالا به صورتت میخوره و زخم میشه باید فاصله دستگاه رو با صورتت درست بگیری . نخ هم اگه درست ببندی پاره نمیشه 

.
نخشو سفت ننداز بر خلاف جهت رویش موت حرکت بده آروم آروم 

نه سفت نکردم. آروم هم کار میکنم باهاش ولی باز پوستم خراش برمیداره. موهای ریز رو هم برنمیداره. نمیدونم چرا. 

2805
نخ روی خودش خوب نیست برو بند اصلاح بگیر از لوازم آرایشی اونا خیلی نرمترن و زودم پاره نمیشن 

موهای ریز رو هم میگیره؟ این با اینکه نخش کلفته و سه لایه ست ولی باز پاره میشه😑

نه سفت نکردم. آروم هم کار میکنم باهاش ولی باز پوستم خراش برمیداره. موهای ریز رو هم برنمیداره. نمیدون ...

پس مورد دومی که گفتم انجام بده خودم ۷ ساله دارم عالیه

نخ خودش کلفته. نمیدونم چرا پاره میشه و یا خوب نمیگیره. اصن تعجب میکنم چرا پوستمو خراش میندازه. پوست ...

نه خراش ک اصلا اصلا 

اما کامل عین ارایشگاه هم بر نمیداره کلا.. 

و نخشم زود گاره نمیشه

2801