وای نه مرغ رو از شب قبل سرخ نکن مزه بدی میگیره یکی از اشناهام همینکار رو میکنه حال من هم میخوره از مزه مرغش ولی به جاش خورشت رو از روز قبل بپز و حتی میتونی بذاری یخچال و قبل امدنشون بذاری رو گاز رو شعله بورانیتم که از قبل بپز اسفناج رو زرشک وسس رو هم از قبل اماده کن خیلی به خودت فشار نیار همون قورمه و مرغ کافیه اگر فر داری مرغت رو تو فر بپز خیلی عالی میشه من خودم ندارم ولی مامانم همیشه مهمونزیاد داشت تو فر میچیند با اب زعفراو پیاز داغ و اینا محشر میشد اونسریم جاریم با اب و رب و پیاز داغ گذاشته بود خوب شده بود دردسرشم کمتر برات
اندکی صبررر سحر نزدیک است