مواد لازم:
بیسکوئیت شکلاتی ساده ۲۵۰ گرم
کره ذوب شده ۱۵۰ کرم
پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری
آب یک چهارم فنجان
پنیر خامه ای نرم ۳۵۰ گرم
خامه شیرین شده ۳۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر ۱۱۰ گرم
شکلات سفید ذوب شده ۱۵۰ گرم
بیسکوئیت شکلاتی کرم دار ۱۵۰ گرم
شکلات ذوب شده اضافی ۵۰ گرم
طرز تهیه
کف یک قالب کمربندی ۲۵ سانتی متری را چرب کرده کنار بگذارید . بیسکوئیت را پودر کنید با کره آب شده مخلوط کنید داخل قالب ریخته پرس کنید بطوریکه ۳ سانت از دیواره را نیز پوشش دهید . قالب را به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید . ژلاتین را روی آب پاشیده در ظرف محتوای آب جوش یا روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود . پنیر خامه ای ، خامه ، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یک دست شود ژلاتین خنک شده را مخلوط کنید سپس شکلات سفید آب شده و بیسکوئیت شکلاتی کرم دار را که به صورت قطعات کوچک درآورده ایم به مخلوط اضافه کنید . مخلوط آماده را روی بیسکوئیت داخل قالب ریخته و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد سپس از قالب جدا کنید و با شکلات سیاه ذوب شده تزئین کنید. این چیز کیک برای ۱۲ نفر کافی می باشد.