2777
2789
عنوان

سزارین سوم و تاریخ سزارین برای ۳۸ هفته و ۱ روز

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 20 پست
عه عزیزم منم دوتا دختر دارم سومی ام احتمال دادن دختر تو ۱۲ هفته.... شما حستون چی بود ؟ من سر دوتای ا ...

من اون دوتا حسم دختر بود و این یکی حسم پسر .

الهم عجل الولیک الفرج
من اون دوتا حسم دختر بود و این یکی حسم پسر .

😁 حس من این دفعه اشتباه کرد🤣 هنوز بقیه زیر بار نمیرن میگن پسره هرچی میگم دکتر گفت شبیه دختره ولی مشخص نیست ول نمیکنن من اسمم انتخاب کردم 

به دنبال وارستگی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😁 حس من این دفعه اشتباه کرد🤣 هنوز بقیه زیر بار نمیرن میگن پسره هرچی میگم دکتر گفت شبیه دختره ولی م ...

سونو ان تی ؟

هرچی که هست سالم باشه ان شاالله و خوش روزی .

و باعث افتخار پدر و مادر باشه 

من خودم اصلا جنسیت واسم مهم نبود و نیست  من عاشق بجه ایم که خدا بهم عطا کرده 

شوهرمم میگه رزق و روزی که دخترا به خونمون اوردن  آدم دلش می خواد صدتا دختر داشته باشه .

ما خودمون سه تا دختریم  فقط 

🥰

هواخواه .تمام مامان و بابای  خدابیامورزم

الهم عجل الولیک الفرج
سونو ان تی ؟ هرچی که هست سالم باشه ان شاالله و خوش روزی . و باعث افتخار پدر و مادر باشه  من ...

خیلی خوبه سه تا دختر داشتن واقعا میگم

همسرم خیلی‌ دوست داره یه پسر داشته باشه برای اون میگه شاید پسره ولی بازم دختر دوست داره

آره عزیزم ان تی گفت ولی بعید می‌دونم اشتباه بشه چون عموما دیگع دکترا حرفه‌ای شدن گفت به دختر می‌خوره اما عجله نکن

به دنبال وارستگی 
2803
سونو ان تی ؟ هرچی که هست سالم باشه ان شاالله و خوش روزی . و باعث افتخار پدر و مادر باشه  من ...

عزیزم چند هفته زایمان کردی 

واسه این میپرسم منم بارداری سومه وسزارین

دوس دارم ۳۹ هفته زایمان کنم بیفته روز تولد خودم