راستش من پیش دبستانی ننوشتم اصلا یک راست نوشتم کلاس اول ن اینجوری نبوده تو خونه میاد میگه خسته ام مشق نمینویسه ولی من مجیورش میکنم مینویسه ولی کلا بخواد اینجوری باشه ن
تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊♀️ پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو😏😝
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم یه سوال دارم پسر من اصلا مهد نرفته امسال باید بره پیش دبستانی اگر ننویسم مشکلی پیش میاد یا شما ...
ن چ مشکلی والا من ک مشکلی نداشتم دخترمو اصلا ننوشتم چون دیدم هزینه بیخوده ۷م میگیرن همونو خودم تو خونه باهاش کار میکردم و کتاب میگرفتم نقاشی و اینا وقتی هم مهر شدم ثبت نام کردم واسه مدرسه تا الانم میره هم زرنگه درساشو میخونه همیشه هم ۲۰میگیره ماشالله
تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊♀️ پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو😏😝
نه درس منظورم نیست بیشتر تعامل با بچه ها و اینکه کاراش رو بتونه انجام بده معذرت میخوام مثل دست ...
ن هیچ مشکلی نداشت بابت اینا من کتاب راستش نمیگرفتم مثلا انگلیسی یا حروف تمرین میکردم باهاش شعرهارو تو گوشیپ نرم افزار نصب میکردم باهاشون هم بازی میکرد هم حروف یاد میگرفت
دوست عزیز نه اینکه مشکل خاصی باشه ممکنه کم تمرکز باشه یا هرچی دیگه سنجش اصلا به این چیزها کار نداره فقط ارزیابی خیلی کلی هست. شما اگر میخوای کلاس اول مشکل نداشته باشی حتما ببرش