2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

یادم اومد که ۴ سال پیش برای کار به جایی مراجعه کردم، قرار شد یک هفته اونجا آزمایشی کارکنم اگه برام مناسب بود بمونم ..بعداز مدتی تصمیم گرفتم بمونم...گفتن یه خانومی هم اونجا مشغول بکاره که الان کسالت داره و مرخصیه..خلاصه مشکلی نبود..روزا مقه همیشه میگذشت تااینکه اون خانوم به مجموعه برگشت..یهو همه چیز عوض شد!!! مدام دشمن تراشی...مدام تیکه پرونی، پشت سرحرف زدنا شروع شد!!! گفتم شاید مدتها اینجا مشغول بکاره اللن از حضورمن اینجا حسادت میکنه...اما برام قابل باور نبود ونیست خانومی که تا قبل از اون لحظه جایی ندیدی نمیشناسی چطور میتونی تااین حد باهاش دشمنی کنی که بدترین حرفاروبهش نسبت بدی!!! منم از همه جا بی اطلاع وبی خبر که اصلا ماجراچیه!!!! فلانی گفته این خانم مشکل داره اخراجش کنید!!! میرفتم پیش همون فلانی که ببینم اصلا قضیه چیه میدیدم اصلا منو نمیشناسه من اونونمیشناسم چه برسه به اینکه بخایم بهم چیزی نسبت بدیم اینقدر ادامه پیداکرد که قصد کردم قانونی پیگیری کنم که بخاطر اصرار دیگران بیخیالش شو بخدا واگذارکن گذشتم...تاحدی خودشو جمع کرد اماااا هنوزم ادامه داره...

2804

نمیدونم چرا...اما توهمون مجموعه من صحنه ای ازاین خانوم و یک اقایی دیدم که پام به زمین چسبید!.... اونقدر برام شوکه کننده بود که تا مدتها استرس و اضطراب رها نمیکرد منو...نمیدونم چرا خدا این صحنه رو به من نشون داد...دارم فکر میکنم اگه برعکس بود واون خانوم که کارنکرده رو به دیگران نسبت میده این صحنه رو میدید چکارمیکرد؟؟؟؟ قطعا تو بوق و کرنا میکرد که اهای خبرداربشید فلانی اینجوره اونجوره!!! 

تا حالا بوده کسی بدون هیچچچچچ دلیلی بهتون بدی کنه دشمنی کنه قصد ابروتونو کنه فقط بخاطر حسادت؟؟؟

باعث نونبری بشه بخاطر حسادت؟؟؟؟

الان که من ذات واقعی اون خانومو دیدم جرا حتی نمیتونم پیش خودمم بهش فکر کنم چه برسه به اینکه جایی حرفی بزنم که دیگری ازکاراین خانوم مطلع بشه؟؟؟ کاش اهل انتقام وتلافی بودم

حتی الان هم رفتاراش ادامه داره شما بگید باید جکارکنم راهنماییم کنید