منم از چیزی که تو یهچال بمونه خوشم نمیاد ختی کنسرو به نظرم ابپز کنی بهتره و بعدش فریز کن شوک اب سرد هم بعد پختن یادت نره وگرنه پوستش چروک میشه تو نت سرچ کن کنسرو کردن هم دستورش هست اگه بخوای من دقیق نمیدونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نخود فرنگی و کاملا تو اب میپزم طوری که کاملا نرم پخته بشه تو اب کمی روغن و نمک میزنم وقتی کامل پخت ابکش میکنم بلافاصله نخودفرنگی هارو میریزم تو اب سرد بعد کمیابکش میکنم و تو فریز نگه میدارم کاملا سبز میمونن