2777
2789
عنوان

مشکل زردی - آمپول روگام

19800 بازدید | 30 پست
سلام.میشه راهنمایم کنین.Rh خون من منفی ومال همسرم مثبته.یک سقط داشتم و الان باردارم(9هفته س).یه فکری ازارم می ده.این بارداری دومم حساب میشه.باید اقدامات خاصی انجام بدم وا تحت نظر بطور ویژه باشم یا اینکه همون رگام هفته ی 28 کافیه؟دکترم میگه تا 1 ماه دیگه اگر لک دیم برم رگام بزنم.واسه بچه م چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟خواب ندارم دیگه همش نگرانم.کمکم کنین.
سلام عزیزم.لک ندیدم.اما شنیدم جنین داخل رحم حتی ممکنه زردی بگیره ویا لازم باشه تعویض خون صورت بگیره.شما هفته چندمی.سقط داشتی؟چه اقداماتی انجام دادی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آفتاب گردان.خوشحالم واسه خودتوکوچولوت.خواهرام و مامانم هی میگن یه دکتر دیگه برو چنین کن چنان کن.اعصابم خورد شده.چرا 3 بار؟چطور و با چه آزمایشی تشخیص دادن باز باید بزنی؟
تیتر آنتی بادی داشتی؟شمام Rh منفی بودی؟
2803
این نگرانیا رو بذار کنار و به حرف دکترت گوش کن،من هفته 16 پارسال ،
ایندفعه تحت نطر خاص دکترم.به منم گفته بود خونریزی داشتی روگام بزن منم خریدم تو یخچاله و 2هفته دیگه باید بزنم،،الانم هفته ای 1 پرولوتون میزنم و تو استراحتم..شمام فعالیتتو کم کن
زیر باران که به من زل بزنی خواهی دید....
فن تشخیص نم از چهره گریان سخت است...
سلام روگام که ربطی به خونریزی نداره دوستان برای جلوگیری از تداخل خون جنین و مادر هستش...منم منفی ام و همسرم مثبت ....و دکتر گفته وسط هفته 30 بزنم
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )
البته میگن اونایی که روگام میزنن احتمال زردی گرفتن بچه هاشون کمتره .....خواهر منم مثل من ABمنفی بود نی نی ش زردی نگرفت ...راستی الان قیمت آمپول روگام چنده؟
به خاطر کندن گل سرخ،اره آورده اید؟/ اره ؟/ چرا اره ؟ / فقط به گل سرخ بگویید: تو !هی تو ../ خودش می افتد و می میرد(بیژن نجدی )
2804
سلام خانما من هم rh منفی هستم یک دختر 6 ساله هم دارم هفته 20 بارداری دومم هست 5 روز پیش لک دیدم دکترم گفت رگام بزن زدم قطع شد گفته هر وقت لک دیدی باید رگام بزنی وگرنه بچت زردی می گیره هفته 28 هم که باید بزنم آفتاب گردون عزیز شما چرا سه بار زدی لک می دیدی؟ واسه من آزمایش کومبس غیر مستقیم نوشت که خدا رو شکر منفی بود چون یک سقط داشتم وبعدش روگام نزده بودم
2805
تو بارداری اولم اصلا لک ندیدم هیچ مشکلی هم نداشتم یه روگام هفته 28 یکی هم بعداززایمان زدم ولی این بار مدام لک می بینم قبل از 3 ماهگی با شیاف رفع می شد ولی الان می گه شیاف افاقه نمی کنه باید استراحت کنی همش می ترسم لک ببینم مگه ما گروه خون منفی ها در معرض لک بینی هستیم؟
سلام
من هم rh منفی هستم ماه. ٧ باید رگام بزنم البته دکی گفته هر زمانی لکه بینی یا خونریزی داشتی باید سریع بزنی
تا الان که همه چیز خوب بوده خدا رو شکر من هم بارداری قبلیم سقط شد و زمان لکه بینی رگام زدم
اتفاقی نمیوفته نگران نباش عزیزم
یکی هم موقع زایمان برات میزنند
بارداری خوبی داشته باشی عزیزم
2801