2777
2789
عنوان

یه مشکل، یه لحظه بیاین

362 بازدید | 12 پست
سلام دوستان عزیز
مجبور شدم دوباره بپرسم
دوستم افتادگی مثانه داره.......طوری که با یه عطسه یا سرفه(گلاب به روتون) ادرارش می چکه، دکتر گفت این عمل نشه بهتره......چون عوارضش بدتره.........شما راهی می دونید که دوستم از این وضعیت نجات پیدا کنه و مشکلش برطرف بشه؟
فرزندانتان را به سه خصلت تربیت کنید : محبّت به پیامبرتان ، محبّت به خاندان او ، و قرائت قرآن.
پیامبر خدا(ص)
ترمه جون دکتر ها معمولا این نظر را دارند ولی من عمل کردم و الان راضی هستم نمی دونم باز هم تحقیق کنه
این عمل را هم دکترهای زنان انجام میدن و هم دکترهای ارولوزیست که دکتر من اورولوزیست بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم
راهی نداره که بدون عمل (ببخشید) جلوی چکیدن ادرار گرفته بشه؟
فرزندانتان را به سه خصلت تربیت کنید : محبّت به پیامبرتان ، محبّت به خاندان او ، و قرائت قرآن.
پیامبر خدا(ص)
2803
ترمه جون من دکترم گفت با یه سری حرکات انقباض و انبساط موقع نشستن دلشو بکشه داخل 20ثانیه دوباره شل و سفت کنه دوباره زیاد باید انجام بده ولی خوب میشه البته بستگی هم داره خیلی شدید باشه یا نه من زیاد شدید نبود و الان با همین حرکات خوب شدم
   آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نمی دونم راه دیگری هست یا نه ولی فکر نکنم اگر عمل نکنه باید باهاش بسازه
البته دکتر یک ورزشی هم به من گفته که من زیاد انجام نمیدم
با این ورزش عضلات محکم تر و قویتر می شه و بهتر می تونه جلوی ریزش ادرار را بگیره
ورزشش اینه که هر وقت که بیکاره عضلات را سفت و شل کنه مثلا هر دفعه 100 تا بزنه
ممنون زری جون، امیدوارم با این نرمش ها خوب بشه
مرسی ذهن زیبا جون
پیامبر خدا(ص)
2804
ترمه جون بیشترش اینه که زود به زود دستشویی بره بعدش هم اینکه 2-3ماه شد البته بعداز زایمان بیشتر میشه مخصوصا اگه طبیعی باشه ولی اگه سزارین باشه فک کنم کمتر پیش بیاد بازم دقیق نمی دونم
روی صندلی با زاویه90درجه بشینه و مرتب قسمت باسن را شل و سفت کنه برا 20ثانیه هی نگه داره و ول کنه
   آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
2805