2777
2789
عنوان

من چهار قلو حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 79186 بازدید | 135 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
وای بنده خدا من 4 ماهمه و دوقلو شکمم معلوم شده و همه فکر میکنن 6 ماهه حامله ام وااااای به حال شم. که 4 قلوایی!
خدایا ممنونم بخاطر نوگل هایی که بهم دادی کمک کن سالم به دنیا بیارمشون خدایا منتظرهارو از انتظار دربیار و به هرکس اون موقعی که ازت یه فرشته میخواد بهش بده نه زودتر نه دیرتر آمین

نمونه برداری از مایع آمنیوسنتز یا مایع دور جنین کرج

سونوگرافی سه بعدی و چهار بعدی  

nt nb

دکتر سرباز

09192955748

میثم موسوی راد

کارشناس رادیولوژی

هیستروسونوگرافی و هیستروگرافی یا عکس رنگی رحم یا (HSG) با بی حسی یا بیهوشی ، بدون درد و بدون خونریزی ، با کتتر  مخصوص در کرج ، فردیس ، تهران

سونوهیسترو گرافی  توسط پزشک متخصص خانم.

09123596164  خانم گودرزی کارشناس رادیولوژی مشاوره تخصصی برای هیستروگرافی . داکتوگرافی . هیستروسونوگرافی .

مشاوره تلفنی ، پیامکی و تلگرام

@akserahembidard

https://telegram.me/akserahembidard

h‌ttp://iumsradiology88.blogfa.com

عکس رنگی رحم
2804
2805
2801