2777
2789
حاملگیه پوچ یا خارج رحمی نیس؟
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
سلام مانی خوبی؟؟؟ دیروز سونو دادم شکمی سن جنینم 5/5هفته بود ساک حاملگی 15میلی بود اما نه جنین دیده شد نه ضربان اولیه چون من به حساب خودم باید 8 هفته بودم خیلی کوچیک نشون داد دکترم گف دوهفته دیگ باز تکرار گن خیلیم نگرانم سونو هم انقد گریه کرده بودم سرم تا 2نصف شب درد میکرد
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
یاسی جون نگران نباش عزیزم من بهت گفتم دیگه تو دیر لقا انجام دادی پس طبیعی مال منم تو هفته هفت پ خرده ای رفتم چیزی نشون نداد ساکمم کوچیک بود اگه چیزی نباشه تو تا به هفته هشت به حساب خودت برسی بایدساک تخلیه می شد و پریود میشدی پس خیالت راحت دو هفته دیگه باز برو سونو اگه نشون نداد به دکترت بگو سونوی واژینال انجام بده
امروز هم با ...!!!"بی تو"بودن دارد میگذرد!!!خوش بحال"یادم"که همیشه با توست... 38 هفته
Lilypie Pregnancy tickers
سلام رها خوبی من جنینمو 8 بهمن از دس دادم ساک بدون جنین بود وبیمارستان سقطش کردم
2804