طرز تهیه اشکنه مخصوص کرمان
پیاز را تفت میدهیم بطوریکه کمی طلایی شود. سپس سیب زمینی را هم قندی خورد کرده و تفت میدهیم . رب گوجه را هم اضافه کرده زردچوبه را اضافه کرده و شنبلیله خشک را هم اضاف کرده و فورا آب را باندازه دو لیوان اضاف میکنیم.
سپس اب جوش که امد شعله را کم میکنیم تا بپزد و دست بهم دهد. بعد تخم مرغها را با کمی فلفل سیاه زده و داخل آن میریزیم. (اگر دوست داشته باشید میتوانید تخم مرغها را بصورت درسته اضاف کنید).
منتظر میمانیم تخم مرغها پخته شوند و با سبزی خوردن و ترشی و نان سنگک میل کنید
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..
از میان تمـام مذکرهای دنیا ...
فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..
نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/