2733
2734
عنوان

چه جوری یه اشگنه خوشمزه بپزم؟

11310 بازدید | 8 پست
برای اولین بار می خوام درست کنم چی کار کنم ؟ چی می خواد ؟ چه جوری درست کنم که شوهرم انگشتاشم بخوره؟
برای دومین بار که مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی می بری💜 خدایا شکرت💜
اشکنه ماست یا کشک؟؟؟
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
طرز تهیه اشکنه مخصوص کرمان
پیاز را تفت میدهیم بطوریکه کمی طلایی شود. سپس سیب زمینی را هم قندی خورد کرده و تفت میدهیم . رب گوجه را هم اضافه کرده زردچوبه را اضافه کرده و شنبلیله خشک را هم اضاف کرده و فورا آب را باندازه دو لیوان اضاف میکنیم.
سپس اب جوش که امد شعله را کم میکنیم تا بپزد و دست بهم دهد. بعد تخم مرغها را با کمی فلفل سیاه زده و داخل آن میریزیم. (اگر دوست داشته باشید میتوانید تخم مرغها را بصورت درسته اضاف کنید).
منتظر میمانیم تخم مرغها پخته شوند و با سبزی خوردن و ترشی و نان سنگک میل کنید
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز تهیه اشکنه

مواد لازم(برای 6 نفر):
پیاز:۲ تا ۳ عدد
روغن:۱۰۰ گرم(۲/۱ لیوان سرخالی)
تخم مرغ:۳ تا ۴ عدد
شنبلیله خشک و نرم:یک قاشق سوپخوری
آرد:۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه(در صورت تمایل):یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل:به مقدار کافی

طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن می ریزیم می گذاریم مایه چند جوش بزند به اندازه کافی به آن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .


نکته: برخی در تهیه اشکنه از سیب زمینی نیز استفاده می کنند.به این صورت که سیب زمینی ها را نگینی خرد می کنند و به مواد اضافه می کنند و می گذارند تا سیب زمینیها نرم شوند.
اشکنه ‌را می ‌توانید با ترشی یا پیاز میل کنید. این غذا را با نان مصرف می کنند.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
2728
طرز تهیه اشکنه کشک

مواد لازم

- پیاز 1 عدد متوسط
- گردوی خرد شده یک قاشق مرباخوری
- کشک ساییده 3 تا 5 قاشق غذاخوری
- نعناء خشک یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:
1- پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید.
2- به پیاز داغ، نعناء خشک را اضافه کنید و سر و تفت دهید. (مراقب باشید نعناء نسوزد).
3- یک لیوان آب روی نعناء داغ بریزید و کشک را به آن اضافه کنید به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آن که چند جوش زد، گردو را اضافه کنید و آن را از روی گاز بردارید.
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
طرز تهیه
ظرز تهیه کله جوش (اشکنه لبنیات) ● مواد لازم: ▪ پیاز: یک عدد ▪ نعناع خشک آسیاب شده : دو قاشق غذاخوری ▪ دوغ، ماست رقیق شده : به میزان لازم ▪ نمک : به میزان لازم ● طرز تهیه: این غذا، نوعی غذای ساده و خوشمزه ایی هست که پیشینه آن به استان چهارمحال بختیاری می رسه البته تهرانی های اصیل هم ادعا دارند که این غذا اصلیتش مال جنوب خراسان رضوی (گناباد) هست. ابتدا پیاز رادر روغن تفت می دهند و پس از این که پیاز طلایی شد، نعناع خشک را به آن اضافه می کنیم و کمی هم آن را تفت می دهیم.سپس کم کم دوغ یا ماست رقیق شده را به آن اضافه می کنند. معمولا به تعداد هر نفر یک لیتر دوغ استفاده می شود. سپس هم می زنیم تا زمانی داغ شود به اندازه ای که اگر ناخن داخل ببرید احساس سوخنگی کنید وهرگز نباید جوش بیاید. سپس با نان محلی یا نان سنگک و سبری خوردن تازه یا پیاز خام آن را میل نمائید.این غذا هنوز هم بیشتر در مناطق گرمسیری در فصل بهار توسط عشایر مصرف می شود. البته گنابادی ها توی کله جوش گردو آسیاب شده هم می ریزند . وقتی پیاز طلایی شد گردو را به آن اضافه می کنند تا اصلاحا روغن بیندازد . بعد نعناع و دوغ را به آن اضافه می کنند.
منبع: حقوق همه آشپز ها محفوظ اس
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687