2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم ...خواهش میکنم هر کی نی نی داره راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
پسر من فققققققط فرنی میخوره منم همونو مقوی میکن..اینطوری: گاهی تخم مرغ میشکنم تو فرنی و خوب میپزم کمی گلاب ام میریزم که بود نده... گاهی 3-4 قاشق مرباخوری بهش چهار مغز آسیاب شده اضافه میکنم.. کره میریزم به جای شکر شیره خرما میریزم.. اینا رو امتحان کن اگرم کم بخوره حداقل مقویه.. تازگیا پسرم به آش رشته ام علاقمند شده.. ولی از غذای خودمون مطلقا نمیخوره
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
شکوفه زمستونی یکماهه که کلا ازغذا افتاده.غذا رو تو دهنش نگه میداره.بعد ده دقیقه میریزه بیرون
خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن
ایده تزیین غذا رو هم امتحان کردی؟ ببخشید می دونم احتمالا خیلی از اینا رو امتحان کردی ولی حالا بازم می گم اگه احیانا به ذهنت نرسیده باشه امتحان کنی بعضی بچه ها غذا که خوشگل باشه دوست دارند با دست بخورند. مثلا مثل یه صفحه ی نقاشی خورشید و درخت و خونه و حیوانات درست کن با مواد غذایی(با هویج پخته و سیب زمینی و سبزیجات و بیسکوئیت و اینجور چیزا) شاید هوس کرد یکم بخوره یا مثلا کتلت و کوکو شکل ستاره و ماه و ماشین درست کن ببین می خوره
2804
زهرا خودش که به جز نون لواش هر جور خوردنی ببینه پرت مبکنه.حالا هر چی بدم دستش میکنه تو دهنش مگه اینکه خوردنی باشه
خدایا شکرت بخاطر همسر خوب و پسر گلی که بهم دادی.داده و نداده ت رو شکر عزیزام رو واسم حفظ کن
2805
ترانه پن کیک چی؟ پن کیک هم خیلی نرمه اگه خودت درست کنی اندازه کلوچه ست ولی مثل نون تازه ست همینطوری می تونه دستش بگیره مثل نون نازکه توش هم تخم مرغ و شیر و آرد داره مغذیه خیلی راحتم درست می شه
2801